Pogledajte sadržaj
KONFIGURATOR CITROËN Ë-BERLINGO

Konfigurator - Citroën ë-Berlingo

Verzije

Birajte između dostupnih verzija: Live, Feel, Feel Pack i Shine. Ovisno o završnoj obradi koju ste odabrali, možete prilagoditi njegov izgled, unutrašnjost, opremu i dodatke kako biste stvorili vozilo koje vam odgovara.

Dizajn

Citroën Berlingo dostupan je u različitim bojama: Blanc Banquise, Noir Perla Nera, Platinium Grey i Steel Grey, ili čak Cooper Grey, Sable ili Deep Blue za određene verzije.

U putničkom prostoru imate izbor između nekoliko unutrašnjosti i tkanina.

Dimenzije

Citroën Berlingo je prvak u skladištenju i transportu, s utovarnim volumenom do 4000L i više od 3m utovarne duljine u veličini XL. Njegove dimenzije odgovaraju njegovoj modularnosti: 4403 mm duljine, 1848 mm širine i 1844 mm visine. Njegov prtljažnik nudi minimalni volumen od 597L, a sklopiva sjedala omogućit će vam da dobijete zanimljiv utovarni volumen.

Dodatna oprema

Citroën Berlingo nudi standardnu ​​opremu kao što je Coffee Break Alert, tempomat, Active Safety Brake, klima uređaj i više. Kako biste poboljšali svoju udobnost, možete birati između široke ponude opreme i dodatne opreme kao što su head-up zaslon u boji, modutop, dječji paket itd.