Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

POSEBNA PONUDA

SET SPOJKE

 

Kako ćete znati kad je potrebno mijenjati spojku? To se može očitovati kroz različite simptome: mjenjač pokazuje otpor u trenutku promjene brzine, motor proizvodi buku koja nestaje pritiskom na papučicu spojke, vozilo se trese ili udara prilikom pokretanja ili pomicanja.

Da biste izbjegli oštećenje vašeg mjenjača brzina, probleme kod izmjene brzina, ubrzanja, kočenja ili čak potpune imobilizacije vozila, potrebno je na vrijeme promijeniti set spojke.

DVOSTRUKI PRIGUŠNI ZAMAŠNJAK MOTORA

Dvostruki prigušni zamašnjak motora je potrošni dio koji ima vijek trajanja desetak godina. Vrlo je robustan, osigurava zaštitu mjenjača i nudi ugodan osjećaj u vožnji.

 

FILTAR ČESTICA – JEDINSTVEN SUSTAV

 

Sustav filtra čestica je sustav visoke tehnologije koji se sastoji od posebnih materijala i u potpunosti je elektronički upravljani proizvod.

 

Sustav radi tako da pronalazi i sprema u filtar štetne čestice koje nisu izgorjele, zatim ih redovito eliminira sagorijevanjem za vrijeme regeneracijske faze. Plinovi proizašli iz motora kontinuirano su filtrirani.

Iskoristite posebnu ponudu od 18. rujna do 31. listopada i kao član kluba vjernosti osigurajte popuste na dijelove održavanja

 

CITROEN.hr---akcije---2000x862px
Top