Pogledajte sadržaj
OBITELJSKA VOZILA

CITROËN OBITELJSKA VOZILA

Otkrijte Citroën obiteljska vozila: Citroën ë-Berlingo i Citroën ë-SpaceTourer. Sa 5, 7 ili čak do 9 sjedala, birate vozilo koje vam najviše odgovara. Svi vam nude pravu udobnost, sigurnost i osjećaje u vožnji. Osjetite vrhunsku udobnost u vožnji, vozne osobine i savršenu zvučnu izolaciju.

CITROËN Ë-BERLINGO

Uz Novi Citroën ë-Berlingo, svi sljedbenici aktivnog života i brige za okoliš, bez obzira na njihovu dob, pronaći će idealnog partnera, praktičnog i svestranog, za uživanje u svim svojim slobodnim aktivnostima. Za dobrobit vozača i putnika nudi 3 neovisna stražnja sjedala i Modutop®. Za putovanja s obitelji ili prijateljima, Citroën ë-Berlingo opremljen je s 18 sigurnosnih tehnologija pomoći u vožnji te 4 rješenja za povezivanje.

CITROËN Ë-SPACETOURER

Citroën ë-SpaceTourer 100% električni ima sve prednosti idealnog pratitelja: domet od 330 km (WLTP), brzo punjenje do 80% za 30 min., udoban i praktičan, pristup uslugama koje olakšavaju svakodnevne zadatke s električnim pogonom (podešavanje daljinskog punjenja, planiranje rute ...) putem aplikacije My Citroën. Sofisticirani dizajn odražava se u stilu ë-SpaceTourer 100% električnog vozila, koji je istodobno energičan, uvjerljiv i praktičan. Dostupne dvije dužine za pristup svim gradskim središtima: M (4,95 m) i XL (5,30 m).