Pogledajte sadržaj
CITROËN USLUGE ZA EKOLOŠKI ODGOVORNU VOŽNJU

Za mobilnost po mjeri čovjeka

Odlučiti se za Citroën znači odabrati udobnost i bezbrižnost, ali i posvetiti se vožnji po mjeri čovjeka. Citizen je naš program rješenja i usluga koji vam pomažu usvojiti ispravne vozačke navike. Krenimo zajedno putem po mjeri čovjeka!

APLIKACIJA MY CITROËN

Upravljajte vožnjom uz My Citroën

Aplikacija My Citroën omogućuje vam provjeru dometa vašeg vozila, provjeru napunjenosti baterije i uslugu postavljanja temperature kabine unaprijed na daljinu. Funkcija vožnje omogućuje vam da optimirate svoja putovanja uvidom u statistiku svih svojih putovanja.

PODSJETNIK ZA PUNJENJE VOZILA

Želim primati obavijesti o tome kada je potrebno napuniti moj Citroën

Citroën vam pomaže usvojiti ispravne navike i ponašati se odgovornije. Podsjetnik za punjenje vozila pomaže vam izvući maksimum iz plug-in hibridnog modela upotrebom najjeftinije energije koja najmanje zagađuje okoliš: električne energije. Vozilo prikazuje obavijest na središnjem zaslonu ako vozite pet dana bez punjenja ili nakon deset putovanja. Zato vozite pametno: uključite se!

 

RECIKLIRANI REZERVNI DIJELOVI

 

Popravak recikliranjem

Citroën je predan politici recikliranja i ograničavanja otpada iz automobilske industrije. Nudimo niz rezervnih dijelova iz kvalitetnog kružnog gospodarstva. Ovi su dijelovi do 50 % jeftiniji od novih i ugrađuju se izravno u servisu.

RECIKLIRANJE BATERIJE

Citroën reciklira baterije

BEZ PAPIRA

Citroën je predan pristupu "0 papira"

Pristup "0 papira" postaje norma. Citroën je dio ovog pristupa i vaše papirnate dokumente pretvara u digitalne. Vaša dokumentacija o vozilu sada je dostupna u aplikaciji My Citroën, a vaša cijela knjiga održavanja u e-knjizi održavanja. Dakle, imate 0 papira i ocjenu 10/10 u odgovornom ponašanju!