Pogledajte sadržaj
KOMPAKTI

CITROËN KOMPAKTNA VOZILA

Od modela Citroën C3 do novih modela Citroën C4 i ë-C4 isticat ćete se na cestama. Vozila u ponudi prilagođavaju se vašem stilu vožnje, ne štedeći na udobnosti, praktičnosti i svestranosti.

CITROËN C3

Citroën C3 s istinskim nadahnutim izgledom izdvaja se iz gomile zahvaljujući karakterističnom i odvažnom dizajnu. Zahvaljujući 97 mogućih kombinacija vanjskog izgleda, C3 dodatno naglašava modernost i atraktivnost svoje ponude. Kada je u pitanju udobnost, Citroën C3 postavlja referentnu vrijednost sa svojim novim sjedalima Advanced Comfort i ovjesom karakterističnim za Citroën vozila. C3 izrazito je moderan i nudi 12 sustava za pomoć u vožnji koje jamče bezbrižnost.

 

CITROËN C4

Citroën ë-C4 - 100% električni i C4 nameću svoju razliku kombinirajući eleganciju, fluidnost, dinamičnost kompaktne limuzine te snagu i karakter SUV vozila. Novi ë-C4 - 100% električni i novi C4 nude cjelokupni Citroën advanced comfort® program, kao što je udobnost u vožnji koju nudi ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima i sjedala Advanced Comfort.