Pogledajte sadržaj
IZJAVA O PRIVATNOSTI

PRAVNA OBAVIJEST

C Automobil Import d.o.o. , Zagreb, Kovinska 5, MBS 080054893

Direktori: Tomislav Miletić  i Heinz Schneiter

 

Žiro računi: HR4824840081100764506 kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb; HR0924070001100616114 kod OTP banka d.d.,Split; IBAN: HR8424020061100910007 kod Erste & Steiermarkische bank d.d., Zagreb

 

 

 

 

Dragi korisniče,

Internet stranice www.citroen.hr namijenjene su upravo vama, kako biste se približili marki CITROËN, njenim proizvodima i uslugama.

Vaš pristup i korištenje internet stranica CITROËN ovise o Vašem prihvaćanju dolje naznačenih uvjeta korištenja ove web stranice kao i Vašem postupanju u skladu s dolje naznačenim uvjetima korištenja ovih web stranica i primjenjivim pravnim normama.

 

C Automobil Import d.o.o., neće biti odgovoran za bilo koji gubitak ili štetu koji nastanu zbog Vašeg propusta da postupate u skladu s dolje naznačenim uvjetima korištenja ovih web stranica i primjenjivim pravnim normama.

 

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala, popisa proizvoda i usluga, te materijala s internet stranica CITROËN pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici web stranica. Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako bi izbjegli kasnije eventualne nesporazume i posljedice u svezi istih.

 

Sve informacije dostupne na ovim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovim stranicama ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima bez prethodnog pisanog dopuštenja C Automobil Import d.o.o.

 

UVJETI KORIŠTENJA

 

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sadržaj stranica smatra se intelektualnim vlasništvom C Automobil Import d.o.o. -a, i kao takav je zaštićen zakonima koji su trenutno na snazi.

 

Reprodukcija ovih stranica, te na njima prikazanih radova i modela vozila odobrava se isključivo za strogo osobnu upotrebu, isključujući bilo koje korištenje u svrhu reklamiranja i/ili komercijalne i/ili informativne svrhe, u skladu s pravnim propisima u svezi autorska prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva koji su trenutno na snazi.

 

Svaka reprodukcija, predstavljanje, korištenje, djelomična ili potpuna promjena stranica, bez obzira na metodu ili podršku, različitih radova ili modela vozila koji ih

ine, bez prethodnog dopuštenja C Automobil Import d.o.o. -a, bilo zlonamjerna ili slučajna, strogo je zabranjena i predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala s predmetnih web stranica koje za sobom povlači krivičnu i materijalnu odgovornost, te C Automobil Import d.o.o. takvog počinitelja krivično i materijalno goniti temeljem pravnih propisa koji su na snazi.

 

Strogo je zabranjena reprodukcija, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge web stranica www.citroen.hr, pojedinačnih elemenata web stranica CITROËN-a, dizajna logotipa CITROËN bez izričitog pisanog odobrenja C Automobil Import d.o.o.

 

Ime marke CITROËN, loga CITROËN, imena vozila korištena u njihovom okruženju, slogani, kao i proizvodi i usluge zaštićeni su registriranim znakom sukladno primjenjivim odredbama autorskog prava odnosno prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva. Svaka reprodukcija, korištenje i/ili promjene napravljene bez prethodnog pisanog odobrenja C Automobil Import d.o.o. -a, smatrat će se povredom autorskih prava odnosno povredom prava industrijskog i/ili intelektualnog vlasništva.

 

LOZINKE I PRISTUP

Prilikom registracije na www.citroen.hr sami odabirete korisničko ime i lozinku. U potpunosti ste odgovorni za čuvanje povjerljivosti vaše lozinke i korisničkog imena, te za sve radnje izvršene pod vašim imenom.

 

PREDSTAVLJANJE PROIZVODA I USLUGA

Informacije koje C Automobil Import d.o.o. objavljuje na ovim web stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja. Međutim, niti C Automobil Import d.o.o. kao niti CITROËN koncesionari ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg podatka na ovim web stranicama.

 

Karakteristike vozila predstavljene na web stranicama CITROËN odnose se na ona vozila koja su dostupna u trenutku izdavanja ili ažuriranja web stranica.

 

Naznačene cijene odgovaraju trenutnom cjeniku marke CITROËN. Za točne cijene potrebno je obratite se CITROËN koncesionaru.

 

C Automobil Import d.o.o.zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, ažurira ili izmjeni podatke na svojim web stranicama, osobito one koje se odnose na tehničke karakteristike, opremu predstavljenih modela i cijene, uzimajući u obzir interaktivni karakter stranice.

Informacije dostupne na web stranicama ne mogu se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. CITROËN se ni u kom slučaju ne može smatrati odgovornim za neostvarivanje korisnikovih očekivanja u svezi s tim.

 

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Materijal na ovim web stranicama je na raspolaganju "takav kakav jest" bez jamstava bilo koje vrste, bilo izričitih, bilo impliciranih.

 

Korisnik ima pristup ovim web stranicama samo na svoju vlastitu odgovornost. C Automobil Import d.o.o. ne jamči da će ove web stranice uvijek biti dostupne i raspoložive te da neće sadržavati greške ili viruse ili da će na njoj objavljeni podaci biti točni i pouzdani.

 

Ni pod kojim uvjetima C Automobil Import d.o.o. ili članovi prodajne mreže nisu odgovorni za izravne ili neizravne nedostatke, oštećenja ili gubitak, osobito za materijalne nedostatke, gubitak podataka ili programa ili financijske nepravilnosti, koji su rezultat konzultacija ili korištenja ovih stranica ili stranica koje su uz nju vezane.

Podaci o modelima, tehničke karakteristike i cijene odgovaraju definiciji u trenutku izdavanja ili ažuriranja stranica. Iste su prezentirane samo kao indikacija i ne mogu se smatrati ugovornom ponudom proizvoda ili usluga pruženih od strane C Automobil Import d.o.o. ili članova prodajne mreže. Moguće su pogreške ili propusti.

 

Do zakonom predviđenih ograničenja, C Automobil Import d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove) nastalu kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe koje od informacija dostupnih na ovim web stranicama, ili nečeg što je na njima objavljeno ili dodano od strane drugih korisnika.

 

C Automobil Import d.o.o. zadržava pravo ažuriranja ili izmjene uvjeta korištenja u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Najnovija verzija općih uvjeta korištenja može se pregledati klikom na link Pravne informacije, koja se nalazi na dnu web stranice.