Pogledajte sadržaj
CITROËN ASSISTANCE

CITROËN ASISTENCIJA

U slučaju kvara ili nesreće, Citroën vam pruža lokalizirane hitne pozive i pozive za pomoć. Ova usluga, poznata kao Citroën Assistance, popravlja ili vuče vaš automobil, čak i kada je ispred vaše kuće. Svi Citroëni imaju koristi od cjeloživotne pomoći, a sve što trebate učiniti je obaviti servis svojeg Citroëna svake godine u mreži proizvođača*.

VAŠA SIGURNOST IZNAD SVEGA

Uz Citroënovu pomoć na cesti dobivate besplatne pozive 24 sata 7 dana u tjednu iz Hrvatske.

Besplatan telefon: 0800 22 33 44

Također možete doći do Citroënove pomoći na cesti dio Kontakt i pomoć u aplikaciji My Citroën.

 

HITNI POZIVI IZ VAŠEG VOZILA

Ako vaš automobil ima Citroën Connect Box (standardno ili opcionalno, ovisno o verziji), možete kontaktirati Citroënovu pomoć na cesti jednostavnim pritiskom na crni gumb iznad retrovizora. U slučaju sudara poziv će se automatski uputiti Citroënovoj pomoći na cesti koja može, ako je potrebno, odmah poslati pomoć. 

POKRIVENOST ŠIROM EUROPE

U slučaju mehaničkog kvara, nesreće, izgubljenih ključeva, ključeva zaključanih u automobilu ili čak greške u gorivu, Citroën Assistance može vam pomoći u teškim trenutcima diljem Europske unije i u 15 drugih zemalja ili teritorija. Servis će dati sve od sebe da otkloni kvar na mjestu gdje se nalazite ili da odvuče vaše vozilo do najbližeg ovlaštenog servisera. Ova jamstva vrijede za sve, vozača i putnike, bilo da je automobil kupljen nov ili rabljen. Ako ste u kvaru dulje od 24 sata, nemojte paničariti, naći će se rješenje koje će vas pokrenuti.