Pogledajte sadržaj
Citroën Videocheck

CITROËN VIDEOCHECK

MOJA VIDEO POTVRDA DODATNIH ZAHVATA

Sva prodajna mjesta u Citroën mreži opremljena su inovativnim alatom. Uz VIDEOCHECK, dobivate izravno na svom zaslonu video uradak svih intervencija koje treba izvršiti na vašem vozilu.

Danas živimo u digitalnoj eri gdje su svi povezani s računalima, mobilnim telefonima, tabletima i društvenim mrežama. Digitalizacija omogućuje primjenu novih strategija kako bismo vam ostali bliže. Digitalno rješenje VIDEOCHECK dizajnirano je kako bi točno ispunilo vaša očekivanja.

CITROËN VIDEOCHECK

ŠTO JE CITROËN VIDEOCHECK?

Stalo nam je do vašeg povjerenja. VIDEOCHECK je inovativna usluga koja se koristi prilikom servisiranja vašeg vozila za potrebne dodatne radove. S VIDEOCHECKOM možemo snimiti video vašeg vozila s objašnjenjima mehaničara i poslati ga vama radi veće transparentnosti. Dodatne radove možete potvrditi na daljinu. Ovo predstavlja znatnu uštedu vremena i više nećete morati dolaziti u servis potvrditi dodatne radove na vašem vozilu.

 

Potpuno ste slobodni odlučiti

Sve vam se nudi, ništa vam se ne nameće. O dodatnom zahvatu odlučujete samo Vi: naravno, nikakvi radovi se ne poduzimaju bez Vašeg prethodnog pristanka.

MODERNO I POUZDANO

VIDEOCHECK je moderan i pouzdan alat. Nema sučelja i vrlo je jednostavan za korištenje, bez potrebe za instaliranjem aplikacije na vašem mobitelu. Za pristup vašoj datoteci koja se povjerljivo čuva u "oblaku" potrebna je samo internetska veza. Svrha ove usluge je učiniti naš odnos glatkim i lakim.

 

Danas je 94% kupaca zadovoljno ovom inovativnom uslugom.