Pogledajte sadržaj
CITROËN PAKETI ODRŽAVANJA I POPRAVAKA

BRINITE SE O SVOM AUTOMOBILU

Generalni pregled, izmjena ulja, kočnice, akumulator, klimatizacijski uređaj... Želite li se brinuti o svojem automobilu i imati budžet pod kontrolom? Citroën nudi sveobuhvatne planove koji uključuju troškove rada i rezervnih dijelova uz potpunu transparentnost. 

PLANOVI ZA SVE VAŠE POTREBE

CITROËN PAKETI ZA ORIGINALNE DIJELOVE

Temeljeni na originalnim Citroën dijelovima, ovi vam paketi pružaju sigurnost i udobnost koja vam je potrebna za održavanje vašeg automobila.

  • Originalni Citroën dijelovi ispunjavaju jednake zahtjeve kvalitete, pouzdanosti i dugovječnosti kao i dijelovi koji su bili raspoloživi kada je vaš automobil izašao iz tvornice.
  • Bez obzira na starost vašeg automobila, iskoristite ponudu koja uključuje rad i originalne dijelove s jamstvom od jedne godine.

CITROËN PAKETI PREDNOSTI

Vaš automobil postaje sve stariji i želite kontrolirati svoj proračun?

  • Paketi Citroën Advantage uključuju dijelove više marki automobila koje su odabrali i potvrdili Citroën inženjeri za automobile starije od 3 i više godina.
  • Eurorepar dijelovi su zajamčeni 2 godine u cijeloj mreži Citroën ovlaštenih servisera.

KAROSERIJA

Citroën nudi odlična brza rješenja za oštećenja vaše karoserije. Zahvaljujući svojem znanju, Citroën miješalice za ploče mogu obrisati mala udubljenja i lagane ogrebotine. Citroën nudi niz planova za karoserije po vrlo konkurentnim cijenama kako biste svom automobilu vratili izvorni izgled.

UGODNA VOŽNJA S APLIKACIJOM MY CITROËN

Uz aplikaciju My Citroën, dostupnu na App Storeu i Androidu, iskoristite prednosti širokog spektra usluga kako biste iskustvo održavanja svojeg Citroëna učinili što ugodnijim. Aplikacija šalje obavijesti o rokovima servisiranja vašeg Citroën vozila, a pomoću nje možete online dogovoriti termin i dobiti ponudu od svog omiljenog servisa, a sve to iz naslonjača. Također ćete pronaći ponude Citroëna i partnera, VIP pozivnice i probne testove. Nema izgovora da ju ne preuzmete!