Pogledajte sadržaj
ODRŽAVANJE VOZILA S TERMIČKIM MOTOROM

VOZILA S MOTOROM S UNUTARNJIM IZGARANJEM

Želite li se dugoročno brinuti o svojem vozilu? Redovito ga održavajte! U svojoj Citroën servisnoj knjižici pronaći ćete sve servise koje je potrebno obaviti i vrijeme svakog servisa. Jamstvo proizvođača djelomično ovisi o uspješnom ispunjenju ovih planiranih servisa. 

Kako bismo vam olakšali život, vaš dnevnik održavanja postaje digitaliziran! Aplikacija My Citroën je tu da vas podsjeti kada je potrebno održavanje i da vam olakša tu brigu.

ISKORISTITE PLAN SERVISA

Kao što znate, redovito održavanje vašeg vozila može vas poštedjeti mogućih kvarova. Možete biti sigurni da mreža Citroën ima kompetentnost, znanje i tehnologiju za brigu o vašem automobilu u skladu s njegovim tehničkim karakteristikama.  Citroën nudi ekskluzivne i povoljne planove servisa uključujući usluge proizvođača, promjenu ulja, provjere kočnica i provjere klimatizacijskih uređaja. Sve to unutar proračuna za vaš automobil zahvaljujući planovima koji pokrivaju dijelove i rad. 

NARUČIVANJE I ONLINE PONUDA

Zatražite online ponudu kako biste unaprijed saznali koliko će koštati održavanje vašeg automobila. Bilo da trebate izmjenu ulja, provjeru kočnica ili servis klimatizacijskog uređaja, možete izračunati procijenjenu cijenu rada, neovisno o modelu svojeg automobila. Sa svojeg pametnog telefona ili računala također se možete naručiti u neki od ovlaštenih servisa po izboru. Uštedite vrijeme, iskoristite posebne promocije i odaberite termin koji vam odgovara, a sve to uz samo nekoliko klikova! 

ODRŽAVANJE PLUG-IN HIBRIDNOG ILI ELEKTRIČNOG VOZILA

Kupili ste Citroën plug-in hibrid ili 100 % električno vozilo. Ne postoji ništa bolje od Citroënove tehnološke stručnosti. Mreža marke daje vam kontrolu nakon što kupite vozilo s jednim od najnovijih motora.