Pogledajte sadržaj
LA MAISON CITROËN

LA MAISON CITROËN 

André Citroën bolje je od ijednog svog suvremenika znao kako razbiti okvire maloprodaje automobila. La Maison Citroën® rezultat je takvog način razmišljanja. Ova odvažna i kreativna Marka ponovno prekida s tradicijom i uvodi izmjene u uređenju lokacija za kupce, posebice u gradovima. Na taj način Citroën pokazuje svoju snažnu posvećenost udobnosti vozača i putnika i izvan njihovih automobila.

UTJELOVLJENJE UDOBNOSTI TIPIČNE ZA CITROËN

Topla, šarena i interaktivna okolina

Citroën je razvio dekor koji se sastoji od prirodnog drva, mekanih fotelja, zidova s ​​natpisima, zaslona i dodataka posvećenih prilagodbi. Pravi mjehurić opuštanja i koncentrat doživljaja, gdje svaki ukrasni predmet ima svoje mjesto kao u pravoj kući. Utjelovljenje Citroëno udobnosti, La Maison Citroën® prilagođava se novim obrascima kupnje kako bi bio bliži svojim kupcima.

Ugodan i zabavan posjet

La Maison Citroën® izražava puno obećanje marke “Inspired by You”.  Osim izloženih vozila, asortiman Citroën predstavljen je na zidovima koje krase naplatci, volani i uzorci presvlaka, a za svakog posjetitelja Maison Citroën® to je prilika da dodirne materijale i odabere boje.

Fizički i digitalni

Moći ćete doživjeti jedinstveno iskustvo, kombinirajući "cosy" i tehnologiju, u urbanom konceptu na raskrižju digitalnih i vrlo stvarnih senzacija. Konfiguracijska tablica povezana s njegovim 3D zaslonom nudi vam impresivno iskustvo s iznimnim renderiranjem. Virtualni muzej Citroën Origins dostupan je s namjenskog zaslona osjetljivog na dodir i nalazi se u La Maison Citroën®.

Dizajniran za vas

Smješten u srcu Maison Citroën, Citroënist Café vas poziva na predah.
Prodajni prostor bez pregrade omogućuje razmjenu i dovršavanje detalja vaše kupnje.
Trgovina Le Petit Citroën nudi širok izbor minijatura i Lifestyle proizvoda.

13 LOKACIJA

Otkako je prvi Maison Citroën otvoren 2017. u Rue Saint-Didier u Parizu, koncept urbanog prodajnog mjesta proširio se na međunarodnu razinu. Sada možete posjetiti Citroënove gradske trgovine u 13 različitih zemalja.