Pogledajte sadržaj
CITROËN REZERVNI DIJELOVI, DODATNA OPREMA I USLUGE

STOLJEĆE ZNANJA I ISKUSTVA 

Već više od 100 godina Citroën je predan tomu da vam ponudi najbolje znanje i iskustvo u automobilskoj industriji. Naši strastveni stručnjaci nude usluge za sve vaše potrebe, uključujući dijelove i rad. Marka također nudi ponudu prilagođenu rezervnim dijelovima koji se koriste u Citroënovoj mreži za održavanje vašeg vozila. 

CITROËN STRUČNOST

Plan servisa

Budući da stručnjaci Citroën mreže poznaju vozila u dušu, budite uvjereni da je vaše u dobrim rukama u servisu marke. Iskoristite program servisa po najpovoljnijim cijenama i osigurajte pravu sigurnost u vožnji. Ovisno o starosti vašeg automobila, Citroën stručnjaci nude planove prilagođene vašim potrebama.

Citroën planovi za originalne dijelove

Citroënovi planovi za originalne dijelove uključuju originalne Citroënove dijelove. Osim što vam jamči bezbrižnost i nesmetano iskustvo tijekom servisa vašeg automobila, marka osigurava da ugrađeni dijelovi pružaju sličnu kvalitetu, pouzdanost i dugovječnost kao oni koji su bili na raspolaganju kada je vaš automobil izašao iz tvornice. Sveobuhvatna ponuda uključuje rad i originalne dijelove s jednogodišnjim jamstvom.

Citroën paketi prednosti

Ako je vaš automobil stariji od tri godine, možda tražite opciju jeftinijeg servisa. Iskoristite planove Citroën Advantage. Korištenje dijelova više marki koje su odabrali i provjerili inženjeri Citroëna za automobile starije od 3 godine, oni su jeftinija opcija. Imajte na umu da Eurorepar dijelovi dolaze s dvogodišnjim jamstvom koje se odnosi na cijelu mrežu ovlaštenih Citroënovih servisa.

ŠIROKA PONUDA REZERVNIH DIJELOVA

Izbor rezervnih dijelova

Citroënova mreža može vam ponuditi širok izbor rezervnih dijelova za vaš automobil. Između originalnih dijelova, dijelova više marki, rabljenih dijelova ili čak popravka, naši se stručnjaci prilagođavaju vašim zahtjevima i pronalaze najbolje rješenje za vaš proračun. 

Originalni dijelovi

Budite jednako zahtjevni u održavanju svojeg Citroëna kao što ste bili kad ste ga kupili: odaberite originalne dijelove napravljene prema dizajnu vašeg automobila. Sve originalne Citroënove dijelove testirali su stručnjaci (na pouzdanost, otpornost, izdržljivost i s testovima specifičnim za određeni dio, kao što su testovi na udar) i imaju specifikacije identične onima za proizvodnju automobila, tako da se možete voziti u miru! Ovi dijelovi distribuiraju diljem mreže Citroën, diljem svijeta.

Dijelovi više marki

Moguće je jeftinije kupiti rezervne dijelove za Vaš Citroën. Provjereni od naših stručnjaka i uz dvogodišnje jamstvo, Eurorepar dijelovi za više marki smanjuju troškove održavanja za automobile starije od 3 godine, a dostupni su kod svih ovlaštenih mehaničara s kompletnim asortimanom od 12.000 artikala.

Obnovljeni dijelovi

Udahnite drugi život rezervnim dijelovima (sve do motora) i doprinesite zaštiti okoliša. To je moguće zahvaljujući standardnoj razmjeni. Rabljeni dijelovi od servisera obnavljaju se prema strogom postupku, s istim zahtjevima kao i za originalne dijelove. Citroën vam nudi širok izbor obnovljenih, popravljenih ili rabljenih dijelova koji uvijek dolaze s jamstvom! Uštedite do 40 % u usporedbi s novim dijelom.

Korišteni dijelovi

Kako biste smanjili troškove održavanja, vaš vam servis može dati ponudu na temelju rabljenih dijelova. Smanjite cijenu svojih dijelova do 50 % u odnosu na nove dijelove! Dobivate visokokvalitetan popravak po nižoj cijeni. Ove su dijelove odabrali naši partneri za obnovu i certificirani su kao u izvrsnom stanju, tako da su spremni za ponovnu upotrebu na vašem automobilu.

CITROËN DODATNA OPREMA

Prilagodite svoj Citroën svojim potrebama uz široki izbor dodatne opreme. Odaberite iz niza od više od 2500 artikala uključujući transportna rješenja (krovne kutije, prikolice itd.) i sigurnost ili dodatke za udobnost. Ovu dodatnu opremu možete kupiti putem mreže ili online u našoj trgovini priborom.

REZERVNI KOTAČ

Rezervni kotač sada je dodatna oprema

Rezervni kotač sada je dostupan kao dodatna oprema. Kako bi vas opremio jednim, Citroën vam nudi paket rezervnih kotača, sveobuhvatnu cijenu za dijelove i rad.

Na nekim vozilima, kao što je novi Citroën C3, prilikom kupnje vozila morate odabrati opciju kako biste mogli ugraditi rezervni kotač.

Koje kotače odabrati?

Tehnologija guma neprestano se inovira i nudi rješenja za uklanjanje neugodnosti probušenih guma.

Sada postoje gume opremljene tehnologijama RUNFLAT i SEALANT koje vozačima pružaju sigurnost i praktičnost.

Otkrijte više na prodajnom mjestu.