Pogledajte sadržaj
CITROËN FILOZOFIJA

CITROËN INSPIRED BY YOU

Još od 1919. pokazujemo svoju odvažnost i kreativnost, sa samo jednim ciljem: učiniti vozila što pristupačnijima kako bi vam olakšala svakodnevni život, pri čemu se nadahnjujemo vašim potrebama. Citroën je marka za ljude, predana inovacijama uz kontinuiranu odanost svojem DNK. Nadahnuće je to koje se vidi već od našeg prvog automobila pa sve do modela Ami. Posve električno vozilo, dostupno svima, koje ponovno unosi revoluciju u naše poimanje mobilnosti.

JEDINSTVEN I ODVAŽAN DIZAJN

Citroën automobili svojim se dizajnom ističu već na prvi pogled. Savršen su spoj singularnosti i jednostavnosti, riječima Pierrea Leclerqa, voditelja odjela za dizajn marke. Citroën uvijek nudi jedinstvena vozila čiji se dizajn temelji na legendarnim modelima i želji za stvaranjem novih iskustava. 

PRILAGOĐEN VAŠIM POTREBAMA

Osluškujemo vaše potrebe kako bismo vam omogućili niz mogućnosti za personalizaciju naših vozila. Citroën vam omogućuje da dizajnirate vozilo po svojoj mjeri koje će odgovarati vašoj osobnosti. Stoga vam nudimo velik izbor boja karoserije ili dvobojnih kombinacija u okviru ekskluzivnih paketa. Unutrašnje uređenje također se može personalizirati na bezbroj načina, sve kako biste dobili automobil jedinstvenog stila koji odgovara vašim potrebama. 

PROGRAM CITROËN ADVANCED COMFORT®

Od svojeg je osnutka 1919. Citroën predan dizajniranju automobila nevjerojatne udobnosti. Ta je jedinstvena značajka danas vidljiva u četiri glavna svojstva programa Citroën Advanced Comfort®: učinku čahure, praktičnosti, fluidnosti i unutarnjem miru.

KORISNE TEHNOLOGIJE

Citroën svoja vozila oprema nizom sustava za pomoć u vožnji, a svi su oni dizajnirani da bi vam osigurali veću sigurnost i udobnost.  Marka nudi i povezane usluge koje vaša putovanja čine jednostavnijima i sigurnijima, Citroën redovito uvodi inačice s posve električnim pogonom i hibridne plug-in modele.  

ZANIMA NAS VAŠE MIŠLJENJE

Platforma Citroën Advisor omogućuje vam da na posve transparentan način podijelite svoje mišljenje o prodajnim mjestima, servisnim radionicama i našim prodavačima. Želimo čuti što mislite.