Pogledajte sadržaj
CITROËN ADVANCED COMFORT

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën Advanced Comfort® omogućuje ugodno okruženje za putovanje bez stresa, pojednostavljen život u vozilu, glatki rad i osjećaj unutarnjeg mira.

JEDINSTVENA I ORIGINALNA UDOBNOST

Citroën je oduvijek stvarao jedinstveno iskustvo u vozilu usmjereno na udobnost. Paleta vozila kombinira dizajn koji je odmah prepoznatljiv s iznimnom udobnošću koja proizlazi iz 100 godina znanja i iskustva. Ova jedinstvena udobnost marke Citroën temelji se na nizu inovacija koje su postale pravi zaštitni znak marke.

PROGRAM CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën Advanced Comfort bazira se na četiri glavna stupa programa: efekt čahure s unutrašnjosti mekom na dodir,  praktičnost unutarnjeg prostora, osjećaj unutarnjeg mira zahvaljujući mirnom ambijentu te glatkoća temeljena na intuitivnoj i korisnoj tehnologiji.

EFEKT ČAHURE

PRAKTIČNOST

MIR I TIŠINA

FLUIDNOST

LA MAISON CITROËN

La Maison Citroën je posljedni Citroën urbani koncept prodajnog mjesta. Uživajte u jedinstvenom iskustvu u ugodnom prostoru koji spaja fizičko i digitalno. La Maison Citroën je čvrsto predan programu Citroën Advanced Comfort.

SEETROËN NAOČALE

Citroën je stvorio rješenje za mučninu sa SEETROËN naočalama. S high-tech izgledom i uglađenim stilom, ove ergonomske naočale jednostavne za korištenje vratit će vam želju za putovanjima.