Pogledajte sadržaj
CITROËN CONNECTED SERVICES

POVEZANE USLUGE

Krećite se cestama u svom Citroën vozilu uz širok izbor povezanih usluga. Sigurni, zabavni i korisni, odvest će vas na nezaboravna putovanja.

ZASLON OSJETLJIV NA DODIR

Program Citroën Advanced Comfort također se fokusira na povezivost integracijom tableta sa zaslonom osjetljivim na dodir u sredini armaturne ploče. Konfigurirajte svoje vozilo i pristupite multimedijskom sustavu, svom telefonu, klima uređaju i navigaciji. Radi vaše sigurnosti, njime možete upravljati pomoću prepoznavanja glasa.

CITROËN CONNECT PLAY (funkcija Mirror Screen)

Kompatibilno s Apple CarPlay™ i Android Auto, Mirror Screen tehnologija omogućuje spajavnje vašeg mobitela i dupliciranje zaslona na komandnu ploču. Pronađite sve kompatibilne aplikacije i upravljajte njima putem zaslona osjetljivog na dodir.

CITROËN CONNECT NAV 

Koristite tablet sa zaslonom osjetljivim na dodir za upravljanje svim funkcijama Citroën Connect NAV. Uz pomoć TomTom Traffica, navigacijski sustav vas obavještava o stanju u prometu u stvarnom vremenu te dostupnosti i cijenama parkirališta na vašoj ruti. Također pruža vizualna i zvučna upozorenja o opasnim područjima na vašem putovanju.

 

CITROËN CONNECT ASSIST 

Zahvaljujuću opciji Citroën Connect Box, možete aktivirati usluge pritiskom na SOS dugme. Pogledajte video i saznajte kako radi.
ČESTO POSTAVLJENA PITANJA
Ovdje možete pronaći odgovore na najčešće postvaljana pitanja o našim uslugama