Pogledajte sadržaj
CITROËN USLUGE ZA ELEKTRIČNO VOZILO

Bezbrižna strana električne energije

Kupnjom električnog vozila otvaraju se mnoga nova pitanja.

Kada ga treba puniti? Hoću li imati dovoljno baterije da stignem na odredište?
Srećom, uz program Citizen možete se osjećati sigurno. Pomoći će vam da što bezbrižnije prijeđete na hibridni ili električni pogon. 

Odabrati Citroën znači odabrati kvalitetu od trenutka kupnje vozila.
Uz program Citizen iskoristite paletu usluga koja vas prati tijekom cijelog procesa kupnje: od upoznavanja s vozilima do odabira i kupnje vozila.

MY CITROËN

Ostanite povezani s vozilom

Zahvaljujući aplikaciji My Citroën povezani ste sa svojim vozilom i imate pristup novim informacijama i uslugama.  Imate mogućnost personaliziranog praćenja održavanja vozila i pristupa mnogim uslugama Citroën.  Aplikacija My Citroën omogućuje vam provjeru dometa, provjeru napunjenosti baterije i uslugu postavljanja temperature kabine unaprijed na daljinu.

Otkrijte glavne značajke aplikacije MyCitroën

 

PLANIRANJE PUTOVANJA

Optimirajte svoje putovanje

Planer putovanja aplikacije My Citroën nudi vam nekoliko mogućih ruta koje vam omogućuju da bezbrižno stignete na odredište. Prikazuje vam najprikladnije stanice za punjenje na vašoj ruti, procijenjeno vrijeme dolaska na temelju trenutačnog stanja napunjenosti vašeg vozila i koliko je vremena potrebno za punjenje na putu ako je potrebno. Nakon što se odlučite za najbolju opciju, šaljete je izravno na povezano sučelje My Citroën Drive Plus i spremni ste za putovanje. Sve što trebate učiniti je odabrati svoje odredište, jer ga još uvijek ne možemo isplanirati umjesto vas.