Pogledajte sadržaj
CITROËN ELEKTRIČNA VOZILA

CITROËN ELEKTRIČNA VOZILA

Odaberite odgovornu mobilnost s električnim vozilom Citroën.

Mali gradski automobili, limuzine, monovolumeni ili laka komercijalna vozila - Citroën nudi širok raspon vozila u 100% električnoj verziji.

Otkrijte brojne prednosti električnog automobila: glatka i tiha vožnja, odmah dostupan okretni moment, bez emisije CO2, brzo punjenje...

 

PREDNOSTI

Električni motor

Uživajte u jedinstvenoj udobnosti vožnje zahvaljujući električnom motoru. Vozilo je tiho i njime se lako upravlja, za sva putovanja u gradu i na cesti.  Električno vozilo savršeno se uklapa u gradsku vožnju kao i dužim putovanjima, zahvaljujući dometu do 350 km prema WLTP-u, ovisno o modelu.

Rješenja za punjenje

Citroën električno vozilo lako je napuniti bilo gdje. Kod kuće ili na poslu, na kućnoj utičnici, putem Wall box-a ili na javnim punionicama, vrijeme punjenja razlikuje se ovisno o vozilu i odabranom rješenju punjenja.

Namjenske usluge

Kako biste pojednostavili svoj svakodnevni život, iskoristite našu ponudu električnih usluga (dostupnih ovisno o modelu). Pomoću aplikacije MyCitroën možete u bilo kojem trenutku provjeriti doseg, zakazati punjenje i termičko predkondicioniranje.

CITROËN Ë-C4

Novi Citroën ë-C4 omogućuje vam svakodnevnu vožnju u potpuno električnom načinu rada, savršeno izoliranu od ceste i vanjskog svijeta, u potpunom miru i tišini, kao u čahuri: svi vanjski podražaji su filtrirani. Tišina rada, fluidnost kretanja vozila, užitak u vožnji, glatkoća ovjesa, mekoća Advanced Comfort sjedala, odsutnost vibracija u vozilu, ergonomija i jednostavnost korištenja sustava i usluga, svi doprinose jačanju udobnosti u vozilu za sve putnike.

CITROËN Ë-BERLINGO

Novi Citroën ë-Berlingo obiteljsko je vozilo s modularnimputničkim prostorom i izvanrednim kapacitetom za pohranu.

Uz Novi Citroën ë-Berlingo - 100% električni, svi ekološki osviješteni, bez obzira na njihovu dob, pronaći će idealnog praktičnog i svestranog partnera za uživanje u svim svojim slobodnim aktivnostima.

 

CITROËN Ë-SPACETOURER

Novi Citroën ë-SpaceTourer jednako je udoban u gradu kao i na cesti. Nudi istu modularnost, unutarnji prostor, kapacitet utovara i sustave pomoć pri vožnji kao verzija s termičkim. Citroën ë-SpaceTourer dostupan je u 3 duljine i omogućuje vam vožnju bez ograničenja u sve češćim zonama niske emisije ispušnih plinova.