[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

Preuzmite Citroën kataloge i cjenike

C1

Citroen_C1

Citroën C1 napravljen je za potpuno uživanje u gradskoj vožnji, zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama i izuzetnom upravljivošću.

C3

Citroen_C3

Novi Citroën C3 s istinskim nadahnutim izgledom izdvaja se iz gomile zahvaljujući karakterističnom i odvažnom dizajnu. Zahvaljujući 97 mogućih kombinacija vanjskog izgleda, novi C3 dodatno naglašava modernost i atraktivnost svoje ponude.

NOVI SUV C3 AIRCROSS

C3_Aircross

Novi SUV Citroën C3 Aircross izražava svoje prepoznatljive značajke kroz potpuno redizajniran i još jači prednji kraj. Od sada nudi još više mogućnosti za personalizaciju, jer nudi nove boje karoserije, 67 kombinacija boja, nove ukrasne dodatke, pakete boja i aluminijske felge.

C4

Citroen_C4

Novi Citroën ë-C4 - 100% električni i C4 nameću svoju razliku kombinirajući eleganciju, fluidnost i dinamičnost kompaktne limuzine, kao i snagu i karakter SUV vozila.

Berlingo

Citroen_Berlingo

Utemeljitelj segmenta vozila za slobodno vrijeme 1996. godine, Citroën predstavlja svoj novi Berlingo koji zadržava sve adute prethodnih generacija uz više suvremenosti. Novi Citroën Berlingo nudi inovativan i odvažan odgovor u pogledu dizajna, modularnosti i praktičnosti.

GRAND C4 SPACETOURER

Citroen_Grand_C4_SpaceTourer

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, Citroën Grand C4 Spacetourer spaja prostranost - po kojoj je referencija u segmentu, prostor u kabini i modularnost.

SUV C5 AIRCROSS

Citroen_SUV_C5_Aircross

SUV C5 Aircross je pravi predstavnik programa Citroën Advanced Comfort, nudi velike inovacije kao što je sustav ovjesa s naprednim hidrauličnim graničnicima, visoka udobnost sjedala i tri nezavisna, podesiva i lako uklonjiva stražnja sjedala. To je SUV nove generacije s 20 sustava pomoći u vožnji i šest tehnologija povezivanja.

SUV C5 AIRCROSS HYBRID

C5_Aircross_Hybrid

Citroën SUV C5 Aircross Hybrid nudi sve prednosti posve električne svakodnevne vožnje, a motor s unutarnjim izgaranjem osigurava mu prilagodljivost i domet potrebne za duga putovanja.

BERLINGO BUSINESS

Citroen_Berlingo

Citroën Berlingo ikona je među vozilima prilagođenim poslovnim korisnicima, čvrsta pregrada nalazi se iza drugog reda sjedala omogućuje siguran prijevoz tereta a program CITROËN ADVANCED COMFORT®

SpaceTourer Business

SpaceTourer_Business

Citroën SpaceTourer Business je kombi pun karaktera koji olakšava život, a uz dizajn fluidnih linija, bez agresivnosti, njegovi oblici ističu pouzdanost i robusnost.

BERLINGO FURGON

Citroen_Berlingo_Furgon

Funkcionalan i praktičan, novi Citroën Berlingo Furgon donosi niz tehnologija za sigurniju i udobniju vožnju.

JUMPY FURGON

Citroen_Jumpy_Furgon

Nova generacija Jumpy koristi optimiziranu arhitekturu za još bolju uporabu, udobnost i sigurnost. Objedinjuje najnovije generacije tehnologija za pomoć u vožnji i motore što ga čini najpoželjnijim poslovnim partnerom. Dostupan u 3 dužine.

JUMPER FURGON

Citroen_Jumper_Furgon

Citroën Jumper odlikuje se uzornom konstrukcijom u pogledu omjera korisnog obujma i vanjskih dimenzija te omogućuje mnoštvo prostornih kombinacija kako bi ispunio potrebe vašeg poslovanja.

C3 Entreprise

Novi_C3_Entreprise

Citroën C3 Entreprise ima u potpunosti inovativan, karakterističan i odvažan dizajn … Citroën predstavlja novi ured na kotačima za vaše timove! 

Top