Redirekcija u sekunde

Preuzmite Citroën kataloge i cjenike

C3

Citroen_C3

Novi Citroën C3 s istinskim nadahnutim izgledom izdvaja se iz gomile zahvaljujući karakterističnom i odvažnom dizajnu. Zahvaljujući 97 mogućih kombinacija vanjskog izgleda, novi C3 dodatno naglašava modernost i atraktivnost svoje ponude.

NOVI SUV C3 AIRCROSS

C3_Aircross

Novi SUV Citroën C3 Aircross izražava svoje prepoznatljive značajke kroz potpuno redizajniran i još jači prednji kraj. Od sada nudi još više mogućnosti za personalizaciju, jer nudi nove boje karoserije, 67 kombinacija boja, nove ukrasne dodatke, pakete boja i aluminijske felge.

C4

Citroen_C4

Novi Citroën ë-C4 - 100% električni i C4 nameću svoju razliku kombinirajući eleganciju, fluidnost i dinamičnost kompaktne limuzine, kao i snagu i karakter SUV vozila.

Ë-BERLINGO

Citroen_Berlingo

Utemeljitelj segmenta vozila za slobodno vrijeme 1996. godine, Citroën predstavlja svoj novi Berlingo koji zadržava sve adute prethodnih generacija uz više suvremenosti. Novi Citroën Berlingo nudi inovativan i odvažan odgovor u pogledu dizajna, modularnosti i praktičnosti.

SUV C5 AIRCROSS

Citroen_SUV_C5_Aircross

SUV C5 Aircross je pravi predstavnik programa Citroën Advanced Comfort, nudi velike inovacije kao što je sustav ovjesa s naprednim hidrauličnim graničnicima, visoka udobnost sjedala i tri nezavisna, podesiva i lako uklonjiva stražnja sjedala. To je SUV nove generacije s 20 sustava pomoći u vožnji i šest tehnologija povezivanja.

SUV C5 AIRCROSS HYBRID

C5_Aircross_Hybrid

Citroën SUV C5 Aircross Hybrid nudi sve prednosti posve električne svakodnevne vožnje, a motor s unutarnjim izgaranjem osigurava mu prilagodljivost i domet potrebne za duga putovanja.

ë-SpaceTourer

SpaceTourer_Business

Citroën SpaceTourer Business je kombi pun karaktera koji olakšava život, a uz dizajn fluidnih linija, bez agresivnosti, njegovi oblici ističu pouzdanost i robusnost.

ë-BERLINGO FURGON

Citroen_Berlingo_Furgon

Funkcionalan i praktičan, novi Citroën ë-Berlingo Furgon donosi niz tehnologija za sigurniju i udobniju vožnju.

JUMPY FURGON

Citroen_Jumpy_Furgon

Nova generacija Jumpy koristi optimiziranu arhitekturu za još bolju uporabu, udobnost i sigurnost. Objedinjuje najnovije generacije tehnologija za pomoć u vožnji i motore što ga čini najpoželjnijim poslovnim partnerom. Dostupan u 3 dužine.

JUMPER FURGON

Citroen_Jumper_Furgon

Citroën Jumper odlikuje se uzornom konstrukcijom u pogledu omjera korisnog obujma i vanjskih dimenzija te omogućuje mnoštvo prostornih kombinacija kako bi ispunio potrebe vašeg poslovanja.

C3 Entreprise

Novi_C3_Entreprise

Citroën C3 Entreprise ima u potpunosti inovativan, karakterističan i odvažan dizajn … Citroën predstavlja novi ured na kotačima za vaše timove! 

Top