Redirekcija u sekunde

ELEKTRIČNA MOBILNOST ZA SVE

Citroën više od 100 godina proizvodi automobile za širu publiku.... i tu nije kraj!

Od 1919. godine Citroën je jedan od glavnih igrača koji rade na tome da automobile učine dostupnima svima. U današnje vrijeme marka ulazi u doba električne mobilnosti u kojoj namjerava ostaviti svoj trag.

S obzirom na to da se vaše potrebe za mobilnošću mijenjaju i da vam ekološka mobilnost postaje sve važnija, Citroën je odlučio dodatno proširiti svoju ponudu! Marka sa stoljetnom poviješću sada nudi 100% električne i istovremeno plug-in hibridne modele inspirirane vama i vašim svakodnevnim načinom korištenja automobila.

Koje vozilo koristite?

lev_hybrid

PLUG-IN HIBRID

Želite imati električni pogon tijekom tjedna i imati priliku za bezbrižan bijeg u nepoznato krajem tjedna. Vozilo možete jednostavno napuniti kod kuće, na poslu ili na javnim punionicama, tako da svakodnevno možete koristiti 100% električni način rada.

lev

ELEKTRIČNA VOZILA

Radite li uglavnom kratka putovanja i možete li usput jednostavno pristupiti rješenjima za punjenje? Želite li uštedjeti novac i imati priliku za ekološki odgovorno ponašanje?

lev_lcv

LAKA GOSPODARSKA VOZILA NA 100% ELEKTRIČNI POGON

Tražite li konkretno rješenje za svoju profesionalnu aktivnost za nove izazove mobilnosti u urbanim područjima s ograničenim prometom, kao i na prigradskim i seoskim cestama, bez odustajanja od svih dosadašnjih korisnih funkcija i nepromijenjene nosivosti lakih komercijalnih vozila?

Jednostavno punjenje
Jednostavno punjenje

Baterija se puni preko noći putem standardne utičnice. Za manje od 2 sata putem Wall Box (32A). Program punjenja može se pratiti na zaslonu osjetljivom na dodir ili putem vašeg pametnog telefona. Dioda koja emitira svjetlost također je instalirana na otvoru za punjenje radi praćenja programa punjenja.

Digitalna instrument ploča
Digitalna instrument ploča

SUV C5 Aircross Hybrid nudi digitalnu ploču s instrumentima koja vam omogućuje postavljanje i pregled određenih informacija o hibridnom vozilu, a na 8" zaslonu osjetljivom na dodir možete postaviti i pregledati informacije o vožnji, odabrani način vožnje (100% električni, hibridni, Sport). Unutarnji kromirani retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem prikazuje pokazatelje vožnje u električnom načinu rada.

Upravljanje punjenjem
Upravljanje punjenjem

Iz udobnosti vlastitog doma, možete kontrolirati domet, punjenje i toplinkso pred-kondicioniranje vašeg vozila.

Dostupno u aplikaciji MyCitroën.

Naša obećanja pri kupnji električnog vozila

  • 8 godina jamstva ili 160.000 km na pogonsku bateriju
  • Citroën Asistance: 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu

lev-prednosti
Top