Redirekcija u sekunde

ODLUČITE SE ZA ODGOVORNU MOBILNOST S ELEKTRIČNIM VOZILIMA CITROËN.

Odlučite se za odgovornu mobilnost s električnim vozilima Citroën.

Otkrijte mnoge prednosti električnog vozila: fleksibilna i tiha vožnja, trenutno dostupan okretni moment, nulta emisija CO2, brzo punjenje...

Prednosti

E-LEV

100% električni pogon

Uživajte u jedinstvenoj udobnosti vožnje zahvaljujući 100% električnom motoru. Vaše vozilo je tiho i lako se vozi po svim cestama, kako u gradu tako i izvan njega. Vaše električno vozilo savršeno zadovoljava ograničenja i kriterije vožnje u gradskim središtima, kao i na velikim udaljenostima, zahvaljujući dosegu do 350 km u ciklusu WLTP, ovisno o modelu vozila.

lev-looputa

Različita rješenja za punjenje

Vaš električno vozilo Citroën može se jednostavno puniti bilo gdje. Kod kuće ili na poslu, na kućnoj utičnici ili WallBox, na brzim punjačima na autocestama, na parkiralištima i drugim javnim postajama za punjenje. Vrijeme punjenja ovisi o vozilu i odabranom rješenju za punjenje.

lev_storitve

 Posebne usluge za električna vozila

Iskoristite našu ponudu usluga za električna vozila kako biste pojednostavili svakodnevni život. Pomoću aplikacije MyCitroën provjerite domet, status napunjenosti i preostalo vrijeme punjenja vozila u bilo kojem trenutku, postavite vremenski odgođeno punjenje, postavite početak rada predklimatske jedinice...


 

IZBOR 100% ELEKTRIČNIH VOZILA CITROËN

e-c4

Citroën ë-C4

Novi 100% električni ë-C4 i novi C4 moderna su i tehnološki napredna vozila dostupna s tri vrste pogona: 100% električni, benzinski ili dizelski, pa možete odabrati učinkovit i snažan motor koji najbolje odgovara vašim potrebama.

NOVI CITROËN Ë-SPACETOURER 100% ËLEKTRIČNI

ë-SpaceTourer, kompaktni je kombi koji nudi upravo pravi odgovor obiteljima ili grupama prijatelja koji teže udobnoj, ekološki prihvatljivoj i pristupačnoj vožnji. Moderno, svestrano, tehnološki napredno i 100% električno vozilo prilagodit će se svim vašim željama.
e-sapcetourer
e-berlingoov

NOVI CITROËN Ë-BERLINGO

Zbog svoje praktičnosti i svestranosti, novi Citroën ë-Berlingo idealan je partner za ljubitelje aktivnog načina života koji će moći uživati ​​u udobnosti svog električnog motora tijekom svih svojih slobodnih aktivnosti.

IZBOR 100% ELEKTRIČNIH LAKIH GOSPODARSKIH VOZILA CITROËN

Novi Citroën ë-Jumpy 100% ëlektrični

Svojim praktičnim, ergonomskim i funkcionalnim dizajnom novi Citroën ë-Jumpy idealan je partner za profesionalne korisnike koji žele pozitivno utjecati na okoliš i pristupiti svim gradskim središtima tijekom rada.
e-jupmy_expand2
e-barvan_543x313

Novi ë-Berlingo Furgon 100% ëlektrični

Praktičan, ergonomski upotrebljiv novi 100% električni furgon Citroën ë-Berlingo nudi obrtnicima, trgovcima ili dobavljačima konkretan odgovor na nove izazove mobilnosti u urbanim središtima, kao i na seoskim cestama.
Top