Redirekcija u sekunde

Citroën plug-in hibridi

el_javne

a

E_UDOBJE

ISKUSITE Ë-UDOBNOST

Iskoristite ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima, Citroën Advanced Comfort® sjedalima i svim Citroën tehnologijama pomoći u vožnji.

Dodajte svemu gore navedenom nula vibracija, nečujnu električnu energiju i potpuno jednostavno korištenje. Naći ćete se u kapsuli udobnosti i bezbrižnosti s kojom se ništa ne može usporediti.

UDOBJE3

NAJBOLJA SVOJSTVA ELEKTRIČNE ENERGIJE

U 100% električnom načinu rada možete iskoristiti prednosti veće snage, trenutno dostupni moment i ubrzanje, a sve bez buke.

Međutim, kada želite avanturistički bijeg u nepoznato, upravljanje će lako preuzeti motor s unutarnjim izgaranjem.

E-UDOBJE2

STRUČNA POMOĆ U POVEZIVANJU HIBRIDA

Iako je vaš Citroën plug-in hibrid tehnološki napredniji od vozila s motora s unutarnjim izgaranjem, učestalost njegova održavanja se ne mijenja. Povjerite održavanje plug-in hibrida posebno obučenim stručnjacima iz cijele Citroën mreže.

Bez kompromisa! Zadržao je sve prednosti SUV vozila s motorom s unutarnjim izgaranjem, koji će zadovoljiti vaše želje za avanturom, a ujedno i prednosti električnog pogona za vaša svakodnevna putovanja.

Novi SUV C5 AIRCROSS HYBRID sinonim je za performanse, udobnost i uštedu!

el_c5air

JOŠ BOLJE PERFORMANSE ZA VAŠU UDOBNOST

Električni motor, koji radi zajedno s motorom s unutarnjim izgaranjem, omogućuje vam glatku vožnju, ukupnu snagu od 225 KS i trenutno ubrzanje.

C5_Aircross_Hybrid
C5_Aircross_Hybrid
lev-nicemisij

KAD KOČITE, PUNITE VOZILO

Vaš hibrid se djelomično napuni kada kočite ili usporavate. Na taj način vraćate svoju autonomiju.

SMANJITE EMISIJE CO2

Hibridna tehnologija punjenja pokazuje razinu emisije CO2 od 31 g / km * (prema WLTP -u). Vaš hibrid ne emitira CO2 tijekom vožnje u 100% električnom načinu rada.

 

POTROŠNJA GORIVA VAŠEG HIBRIDNOG VOZILA

Uz prosječnu potrošnju od 1,4 L / 100 km * (prema WLTP -u), hibridni automobil pruža vam značajne uštede u potrošnji u usporedbi s motorom s unutarnjim izgaranjem.


*Domet i potrošnja ovise o opremi vozila, uvjetima vožnje i stilu vožnje.

3 NAČINA VOŽNJE

MODE1

ELEKTRIČNI NAČIN

Iskoristite sve prednosti vožnje u 100% električnom načinu rada: tiha vožnja, bez emisije CO2. Ovaj način rada, idealan za grad, aktivira se prema zadanim postavkama pri pokretanju vozila.

MODE2

HIBRIDNI NAČIN

Neka vas vodi: ovisno o vašem stilu vožnje i karakteristikama rute kojom se vozite, vozilo se prebacuje između električnog i toplinskog načina rada. Vaš hibrid se prilagođava kako bi osigurao optimalnu potrošnju energije.

MODE3

SPORTSKI NAČIN

U potpunosti iskoristite termalni pogon, kojem pomaže struja. Ubrzanje, kočenje: udobno se smjestite u svoj plug-in hibrid i uživajte!

Punjenje i domet

Iz udobnosti doma, možete kontrolirati domet, punjenje i toplinsko pred-kondicioniranje vozila.

polnjenje1
PUNJENJE KOD KUĆE

Bilo da živite u samostojećoj kući ili u višestambenoj zgradi, postavljanje posebne instalacije za vaše vozilo prilično je jednostavno.

polnjenje2
PUNJENJE NA JAVNIM PUNIONICAMA

Tijekom vožnje lako ćete pronaći sve više rješenja za punjenje u neposrednoj blizini vašeg posla ili svakodnevnih aktivnosti. Pogledajte naše posebne usluge koje će vas pratiti na putu.

polnjenje3
PUNJENJE NA PUTU

Stanice za punjenje dostupne su na svim većim europskim cestama.

Top