Redirekcija u sekunde
wk5121-citroen-levert-hydrogen-e-jumpy

CITROËN Ë-JUMPY VODIK

  • Zahvaljujući kombinaciji baterije s vodikovim gorivnim ćelijama, CITROËN ë-Jumpy Vodik pruža veći domet u električnom načinu rada bez ikakvih kompromisa u pogledu voznih osobina.
  • S dometom većim od 400 km i punjenjem vodika u manje od tri minute, CITROËN ë-Jumpy Vodik preteča je električnog lakog gospodarskog vozila sutrašnjice.
  • Cjelokupna gama lakih gospodarskih vozila bit će elektrificirana do 2021. godine, s time da je ë-Jumpy već pušten u prodaju na hrvatsko tržištu od lipnja 2021.
  • CITROËN time pokazuje svoju sposobnost da ponudi moderna, tehnološki napredna i cjenovno pristupačna rješenja koja udovoljavaju brojnim namjenama i potrebama korisnika. CITROËN je sada više nego ikad pravo rješenje za poslovne kupce. 

 

„Zahvaljujući strukturi koja kombinira vodikove gorivne ćelije i bateriju ë-Jumpy Vodik se kombi može pohvaliti najboljom kombinacijom obiju tehnologija. Komponente su vrlo domišljato ugrađene tako da njihova veličina ne utječe na nosivost, što je presudan faktor za poslovne kupce u ovom segmentu. Vozilo ë-Jumpy Vodik odgovara potrebama i namjenama poslovnih kupaca s dometom većim od 400 km, smanjenim utjecajem vanjske temperature na domet, vremenom punjenja od samo tri minute i mogućnošću stvaranja veće količine energije pri usporavanju”, Laurence Hansen, direktorica razvoja proizvoda i strategije marke CITROËN

Top