Redirekcija u sekunde
c3ac_mobile-teste

NOVI SUV CITROËN C3 AIRCROSS

  • Novi SUV Citroën C3 AIRCROSS postao je zreliji. Ne gubeći na svojoj posebnosti, ovo vozilo uspinje se u višu klasu i naglašava svoj karakter novim izgledom prednjeg dijela, novim ukrasnim elementima i većom razinom udobnosti u unutrašnjosti vozila.
  • SUV snažnog karaktera: zadržao je svoju siluetu, povišen položaj na cesti i zaštitne elemente, ali je promijenio osobnost potpunim redizajnom prednjeg dijela koji sada odiše snažnijim karakterom i naglašava status vozila. 
  • SUV svestran kao i uvijek: njegove mogućnosti vožnje na svim terenima iste su kao i prije zahvaljujući funkcijama Grip Control® i Hill Descent Assist.
  • Udoban SUV za aktivan život: prilagodljivost, prostranost i osvjetljenje i dalje su bez premca, a razina udobnosti povećana je uvođenjem sjedala Advanced Comfort koja se po prvi put pojavljuju na vozilima C4 Cactus i C5 Aircross.
  • SUV koji je jednostavan za uporabu: novi SUV C3 Aircross olakšava svakodnevni život pružajući potpunu sigurnost i opuštenost čemu doprinosi novi veći dodirni zaslon od 9’’, novi pretinci ugrađeni u novu središnju konzolu, 5 tehnologija povezivanja i 12 tehnologija za pomoć u vožnji poput head-up zaslona u boji ili kamere za vožnju unatrag s tehnologijom Top Rear Vision.
  • Novi SUV C3 Aircross lansira se na hrvatsko tržište od rujna 2021. godine.

Novi SUV C3 Aircross nastavlja svoj pohod u vrlo konkurentnom segmentu. Kupci su odmah pohvalili njegov upečatljiv i privlačan dizajn koji nudi velike mogućnosti personalizacije, kao i vrhunsku prostranost i prilagodljivost. Uglavnom se odlučuju za vrhunske izvedbe (62 % je odabralo paket opreme Shine), što je snažan pokazatelj moći privlačnosti koju vozilo ima. Ovo vozilo nudi veliku svestranost upotrebe zahvaljujući kompaktnim dimenzijama vanjskog dijela i prostranoj unutrašnjosti, pa je stoga idealno za aktivne ljude koji su uvijek u potrazi za vozilom s većom razinom udobnosti i prilagodljivosti, a koje istodobno ima dobru upravljivost i okretnost u svakodnevnim vožnjama. SUV C3 Aircross u središte stavlja još izražajniji karakter, dodatno ističe svoj status i modernost, dok istovremeno pruža veću razinu udobnosti, opuštenosti i svestranosti upotrebe. 

Top