Pogledajte sadržaj
KONFIGURATOR CITROËN C5 X

Konfigurator - Citroën C5 X i Citroën 5 X Plug-in Hybrid

Zanima vas novi Citroën C5X? Zamislite se za upravljačem vašeg novog kompakta s pomoću konfiguratora Citroën! Od izbora paketa opreme do dodataka, kao i motora i boje karoserije, personalizirajte svoj novi Citroën C5X po vlastitim željama.

Verzije

 
Novi Citroën C5X dostupan vam jeu raznim paketima opreme. Svaka od njih nudi obilje serijske opreme, ali i dodataka koji će ispuniti sve vaše potrebe. 

Motori

Novi Citroën C5X dostupan vam je s benzinskim motor( PureTech 130 S&S) i kao hibrid. Ovisno o odabranom paketu opreme i motoru, vaš kompakt dolazi s EAT8 automatskim mjenjačem koji vam jamči neprimjetne promjene brzina i najveću udobnost u vožnji.

Dizajn

Novi Citroën C5X odlikuje se avangardnim dizajnom koji spaja profinjenost limuzine, dinamičnost i svestranost karavana te suvremen i robustan izgled SUV-a. Ovaj vam crossover nudi pregršt mogućnosti za personalizaciju, uključujući odabir boje karoserije, boje krova i kotača. Dostupno vam je nekoliko boja: plava, siva, crna i bijela. U unutrašnjosti novog kompakta Citroën C5X, možete odabrati neko od više vrsta uređenja kako biste vozilo prilagodili svojim željama. 

Dimenzije

Zahvaljujući duljini od 4805 mm, širini od 1859 mm i visini od 1485 mm, novi Citroën C5X jamči vam udobnost u vožnji. Prtljažnik se odlikuje obujmom od 485 litara bez obzira na odabranu inačicu.

Dodatna oprema

Spoj udobnosti, sigurnosti i užitka u vožnji zahvaljujući brojnim serijskim značajkama dostupima ovisno o odabranome paketu opreme: pomoć u vožnji autocestom, nadzor mrtvog kuta na velikoj udaljenosti itd.