[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

Citroën predstavlja novi C4 Cactus, svoju novu kompaktnu limuzinu. Duboka promjena za C4 Cactus koja prihvaća karakteristike svog segmenta u smislu tehnologija i motora, dok se razlikuje po svojoj jedinstvenosti i udobnosti.
Opremljen ovjesom s naprednim sustavom hidrauličnih graničnika i poboljšanom udobnošću, novi C4 Cactus je limuzina visoke udobnosti.

OTKRIJTE VIDEO

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

STIL VANJŠTINE

Novi Citroën C4 Cactus nadahnjuje vas svojim novim prednjim svjetlosnim potpisom. Tanka i sofisticirana LED svjetla za dnevnu vožnju, profinjen dizajn prednjih svjetala upotpunjen sjajnim crnim umetcima i detaljima u boji* oko svjetala za maglu karakteriziraju njegovo upadljivo i svježe lice. Kromirani obrub proteže se oko dnevnih svjetala, dok bočni usisnici za zrak i prednja maska s kromiranim obrubom doprinose pravom osjećaju dinamike. Stražnji dio potvrđuje svoj svestrani kakakter zajedno s fantastičnim, redizajniranim LED svjetlosnim potpisom s 3D efektom... *Ovisno o izvedbi.

LIMUZINA IZNIMNE UDOBNOSTI

Novi CitroënC4 Cactus označava važnu prekretnicu u programu Citroën Advanced Comfort®, uz uvođenje novog tipa sjedala. Nudi neusporedivu udobnost vožnje, tipično za Citroën.
S 12 sustava pomoći u vožnji* i 3 tehnologije povezivanja*, putnici putuju s lakoćom i opušteni.
* Ovisno o izvedbi.
Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Métropolitan Grey

Jedinstveni stil osebujnih detalja

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré sur la jetée

Novi Citroën C4 Cactus ima jedinstven profil i osobnost, od svoje nepogrešive vodoravne linije motora, kroz veliki vjetrobran, do širokog, pristupačnog prtljažnika. Kombinirajući kompaktne dimenzije s dugim međuosovinskim razmakom, on je okretan na otvorenoj cesti i lak za upravljanje u gradu.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

 Tanka i sofisticirana LED svjetla za dnevnu vožnju, profinjen dizajn prednjih svjetala upotpunjen sjajnim crnim umetcima i detaljima u boji* oko svjetala za maglu karakteriziraju njegovo upadljivo i svježe lice. Kromirani obrub proteže se oko dnevnih svjetala, dok bočni usisnici za zrak i prednja maska s kromiranim obrubom doprinose pravom osjećaju dinamike.

 

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Stražnji dio potvrđuje svoj svestrani kakakter zajedno s fantastičnim, redizajniranim LED svjetlosnim potpisom s 3D efektom...

Elegantna personalizacija

600x268-New-C4-Cactus-4-Pack-Colors

Podižući personalizaciju na sasvim novu razinu, dostupno je četiri Paketa boja*, što vam omogućuje da dodate pojedinačne dijelove obruba prednjih svjetala za maglu i Airbump® obloga. Izaberite od Glossy Black, Anodised deep red, Anodised white i Silver Chrome. Na raspolaganju su minimalno 31 kombinacije eksterijera za istraživanje. Devet boja karoserije i širok izbor naplataka omogućuje vam da vaš novi C4 CACTUS oslikava upravo vaš stil.

DIMENZIJE

DUŽINA

4170 mm

ŠIRINA

1714/1979 mm

VISINA

1480 mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

348 / 358 litre

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue CAC

CITROËN je osmislio sveobuhvatan pristup kojem je cilj pružiti jedinstvenu udobnost svim putnicima u vozilu. Program CITROËN ADVANCED COMFORT®, donosi inovativna, tehnološki napredna i inteligentna rješenja za zadovoljstvo tijela i duha. Uzimaju se u obzir sva očekivanja korisnika, što potvrđuje vjerodostojnost, odvažnost i napredak marke CITROËN u pogledu udobnosti. Četiri glavne stavke čine umijeće te udobnosti: nježnost dodira i akustike, praktična unutrašnjost u svim okolnostima, bezbrižnost duha koja se temelji na umirujućem ugođaju i konačno, intuitivna i korisna tehnologija.

Ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima

Progresivni hidraulički graničnik® je nalik mnogim inovativnim Citroënovim rješenjima, lijep i jednostavan. Za razliku od običnog sustava ovjesa koji koristi amortizer, oprugu i mehanički graničnik, Citroënovo rješenje dodaje dva hidraulična graničnika za glatko upravljanje kompresijom i povratom. To usporava velike ili nagle pokrete ovjesa i klizi preko manjih prometnih nesavršenosti, pružajući ravnotežu i neusporedivu udobnost vožnje.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

SJEDALA ADVANCED COMFORT

Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Urban Red

Široka, udobna i inspirirana dizajnerskim namještajem, sjedala u Novom Citroën C4 Cactus pružaju vrhunsko iskustvo vožnje. Koristeći pjenu visoke gustoće u središtu sjedala, s teksturiranom pjenom u površinskom sloju, pružaju stvarnu mekoću dok nude dobru podršku za tijelo.

747x322_New_C4_Cactus_Femme_Confort

Rezultat je sasvim nova razina udobnosti vožnje, bez obzira jeste li ušli u grad ili dugo putovali.

Dostupno u opciji.

 

TEHNOLOGIJA

ZA SMIRENU I SIGURNU VOŽNJU

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Novi C4 CACTUS nudi 12 sustava pomoći u vožnji, koji štite od trenutaka nepažnje, upozoravaju na umor vozača i pomažu u iznenadnim situacijama na cesti.

Istodobno, on povezuje svoje putnike s 3 tehnološka sustava povezivanja kako bi osigurao kontinuitet između digitalnog svijeta i njihovog automobila. Ostanite povezani, i opustite se uz tehnologiju CITROËN Connect Nav, povežite dodirni zaslon s mobilnim telefonom uz Android Auto, Apple Car Play ™, MirrorLink® i CITROËN Connect Box.

Aktivno sigurnosno kočenje

Ovaj sustav kočenja u nuždi smanjuje opasnost od sudara. Djeluje već pri brzini od 5 km/h, sprječava sudare sa statičnim ili pokretnim preprekama i s pješacima. Ako zamijeti opasnost od sudara, vozač dobiva upozorenje. Ako vozač ne reagira, sustav automatski uključuje kočnice kako bi se vozilo zaustavilo.

Sustav praćenja pozornosti

Sustav procjenjuje koliko je vozač pozoran tako što prepoznaje odstupanja od putanje u odnosu na crte označene na cesti. Ta je funkcija osobito prilagođena na brzim cestama pri brzini većoj od 65 km/h.

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORI

Efikasnost i ugodna vožnja

Novi Citroën C4 Cactus ne čini kompromise. Iako je dizajniran tako da proizvodi minimalnu emisiju CO2 i isporučuje iznimno nisku potrošnju goriva, također pruža nezaboravan doživljaj vožnje, s finom ravnotežom između performansi, vožnje i voznih osobina. Tajna je jednostavna kombinacija napredne lagane konstrukcije i najnovijih generacija motora koji su i dinamični i ekonomični.
Top