[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

Citroën predstavlja C4 Cactus, svoju novu kompaktnu limuzinu. Duboka promjena za C4 Cactus koja prihvaća karakteristike svog segmenta u smislu tehnologija i motora, dok se razlikuje po svojoj jedinstvenosti i udobnosti.
Opremljen ovjesom s naprednim sustavom hidrauličnih graničnika i poboljšanom udobnošću, C4 Cactus je limuzina visoke udobnosti.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

STIL VANJŠTINE

Citroën C4 Cactus nadahnjuje vas svojim novim prednjim svjetlosnim potpisom. Tanka i sofisticirana LED svjetla za dnevnu vožnju, profinjen dizajn prednjih svjetala upotpunjen sjajnim crnim umetcima i detaljima u boji* oko svjetala za maglu karakteriziraju njegovo upadljivo i svježe lice. Kromirani obrub proteže se oko dnevnih svjetala, dok bočni usisnici za zrak i prednja maska s kromiranim obrubom doprinose pravom osjećaju dinamike. Stražnji dio potvrđuje svoj svestrani kakakter zajedno s fantastičnim, redizajniranim LED svjetlosnim potpisom s 3D efektom... *Ovisno o izvedbi.

LIMUZINA IZNIMNE UDOBNOSTI

CitroënC4 Cactus označava važnu prekretnicu u programu Citroën Advanced Comfort®, uz uvođenje novog tipa sjedala. Nudi neusporedivu udobnost vožnje, tipično za Citroën. S 12 sustava pomoći u vožnji* i 3 tehnologije povezivanja*, putnici putuju s lakoćom i opušteni. * Ovisno o izvedbi.

C4_Cactus_Int_Av_Gris_Paysage

Jedinstveni stil osebujnih detalja

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré sur la jetée

Citroën C4 Cactus ima jedinstven profil i osobnost, od svoje nepogrešive vodoravne linije motora, kroz veliki vjetrobran, do širokog, pristupačnog prtljažnika. Kombinirajući kompaktne dimenzije s dugim međuosovinskim razmakom, on je okretan na otvorenoj cesti i lak za upravljanje u gradu.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Tanka i sofisticirana LED svjetla za dnevnu vožnju, profinjen dizajn prednjih svjetala upotpunjen sjajnim crnim umetcima i detaljima u boji* oko svjetala za maglu karakteriziraju njegovo upadljivo i svježe lice. Kromirani obrub proteže se oko dnevnih svjetala, dok bočni usisnici za zrak i prednja maska s kromiranim obrubom doprinose pravom osjećaju dinamike.

 

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Stražnji dio potvrđuje svoj svestrani kakakter zajedno s fantastičnim, redizajniranim LED svjetlosnim potpisom s 3D efektom...

Elegantna personalizacija

600x268-New-C4-Cactus-4-Pack-Colors

Podižući personalizaciju na sasvim novu razinu, dostupno je četiri Paketa boja*, što vam omogućuje da dodate pojedinačne dijelove obruba prednjih svjetala za maglu i Airbump® obloga. Izaberite od Glossy Black, Anodised deep red, Anodised white i Silver Chrome. Na raspolaganju su minimalno 23 kombinacije eksterijera za istraživanje. Sedam boja karoserije i širok izbor naplataka omogućuje vam da vaš novi C4 CACTUS oslikava upravo vaš stil.

DIMENZIJE

DUŽINA

mm

ŠIRINA

mm

VISINA

mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

litre

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue CAC

CITROËN je osmislio sveobuhvatan pristup kojem je cilj pružiti jedinstvenu udobnost svim putnicima u vozilu. Program CITROËN ADVANCED COMFORT®, donosi inovativna, tehnološki napredna i inteligentna rješenja za zadovoljstvo tijela i duha. Uzimaju se u obzir sva očekivanja korisnika, što potvrđuje vjerodostojnost, odvažnost i napredak marke CITROËN u pogledu udobnosti. Četiri glavne stavke čine umijeće te udobnosti: nježnost dodira i akustike, praktična unutrašnjost u svim okolnostima, bezbrižnost duha koja se temelji na umirujućem ugođaju i konačno, intuitivna i korisna tehnologija.

Ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima

Progresivni hidraulički graničnik® je nalik mnogim inovativnim Citroënovim rješenjima, lijep i jednostavan. Za razliku od običnog sustava ovjesa koji koristi amortizer, oprugu i mehanički graničnik, Citroënovo rješenje dodaje dva hidraulična graničnika za glatko upravljanje kompresijom i povratom. To usporava velike ili nagle pokrete ovjesa i klizi preko manjih prometnih nesavršenosti, pružajući ravnotežu i neusporedivu udobnost vožnje.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

SJEDALA ADVANCED COMFORT

C4_Cactus_Int_AV_Rouge

Široka, udobna i inspirirana dizajnerskim namještajem, sjedala u Citroën C4 Cactus pružaju vrhunsko iskustvo vožnje. Koristeći pjenu visoke gustoće u središtu sjedala, s teksturiranom pjenom u površinskom sloju, pružaju stvarnu mekoću dok nude dobru podršku za tijelo.

747x322_New_C4_Cactus_Femme_Confort

Rezultat je sasvim nova razina udobnosti vožnje, bez obzira jeste li ušli u grad ili dugo putovali.

Dostupno u opciji.

 

TEHNOLOGIJA

ZA SMIRENU I SIGURNU VOŽNJU

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

C4 CACTUS nudi 12 sustava pomoći u vožnji, koji štite od trenutaka nepažnje, upozoravaju na umor vozača i pomažu u iznenadnim situacijama na cesti.

CITROËN Connect Nav 3D, kojim se upravlja glasovnim prepoznavanjem (nije dostupno na hrvatskom jeziku) ili putem dodirnog zaslona od 7“. Uz tehnologiju Mirror Screen (putem protokola Apple CarPlay™ ), možete povezati svoj pametni telefon i upravljati kompatibilnim aplikacijama putem dodirnog zaslona.
POVEZIVOST: Uz tehnologiju Mirror Screen (putem protokola Apple Carplay™), možete povezati svoj pametni telefon* i upravljati kompatibilnim aplikacijama putem dodirnog zaslona. Novom generacijom dodirnog tableta od 7’’ upravlja se svim funkcijama automobila, sustavima za pomoć u vožnji, klimatizacijom i radijem*.

 

TEHNOLOGIJA

Sustavi pomoći u vožnji

Aktivno sigurnosno kočenje

Ovaj sustav kočenja u nuždi smanjuje opasnost od sudara. Djeluje već pri brzini od 5 km/h, sprječava sudare sa statičnim ili pokretnim preprekama i s pješacima. Ako zamijeti opasnost od sudara, vozač dobiva upozorenje. Ako vozač ne reagira, sustav automatski uključuje kočnice kako bi se vozilo zaustavilo.

Sustav praćenja pozornosti

Sustav procjenjuje koliko je vozač pozoran tako što prepoznaje odstupanja od putanje u odnosu na crte označene na cesti. Ta je funkcija osobito prilagođena na brzim cestama pri brzini većoj od 65 km/h.

Top