[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

OBITELJSKA VOZILA

Trebate prostor za mala svakodnevna putovanja? Otkrijte Citroën obiteljski asortiman vozila s 5, 7 ili čak 9 sjedala ... U Citroënu ima mjesta za sve!

Citroën C4 SpaceTourer

Citroën C4 Spacetourer potpuno se uklapa u program CITROËN ADVANCED COMFORT®. Svjetlost, modularnost, paket Lounge, konektivnost i jedinstvena udobnost ovjesa: obje izvedbe monovolumena C4 Spacetourer dizajnirane su za ugodnost i udobnost tijekom vaših putovanja. Sjednite za upravljač i osjetite učinak CITROËN ADVANCED COMFORT®!
C4ST-Type-Vé
Design-7-pl_36195_2018_597X500

CITROËN
Grand C4 SpaceTourer

Uz Grand C4 Spacetourer, marka CITROËN potvrđuje svoju vjerodostojnost te svoje znanje i umijeće u pogledu udobnosti. Poziva na putovanje, s obitelji ili bez, i jedinstveno iskustvo vožnje koje pruža njegovo ponašanje na cesti, ali i bogata oprema.

Citroën Berlingo

Prostran, udoban s mogućnošću personalizacije, Novi Citroën Berlingo se ističe brojnim adutima poput: oslobođenog prostora za još veći obujam, izvanredne modularnosti s 3 stražnja preklopiva i individualna sjedala, brojnim pretincima uz višenamjenski Modutop® krov najnovije generacije te ponudom unutrašnjosti.
VISUEL-2-200-X-141
Top