Redirekcija u sekunde

Tražite li automobil sportskog izgleda? CITROËN SUV vozila ispunit će vaša očekivanja, koliko zbog njihovih odvažnih i modernih stilova, što i visoke razine udobnosti i brojne tehnološke opreme (pomoćna sredstva za vožnju, multimedijske usluge, sigurnosna oprema ...).SUV C3 Aircross

Citroën C3 AIRCROSS ističe svoju razliku u svijetu SUV-a zahvaljujući snazi, jedinstvenosti i svježini. Njegov stil kombinira robusnost i zaštitu zahvaljujući visoko pozicioniranim poklopcu motora kojeg naglašavaju kromirani chevroni i LED svjetlosni potpis.
C3_Aircross
SUV Citroën C5 Aircross

SUV C5 AIRCROSS

Novi SUV C5 Aircross je najudobniji i naj modularniji SUV u svom segmentu, a najbolji u klasi za kapacitet prtljažnika (od 580 do 720 l ovisno o tome jesu li sjedala preklopljena ili nisu). Pravi predstavnik programa Citroën Advanced Comfort nudi velike inovacije kao što je sustav ovjesa s naprednim hidrauličnim graničnicima, visoka udobnost sjedala i tri nezavisna, podesiva i lako uklonjiva stražnja sjedala. To je SUV nove generacije s 20 sustava pomoći u vožnji i šest tehnologija povezivanja.
Top