Redirekcija u sekunde

Citroën Advanced Comfort

NAŠA SMJERNICA
SKORO VEĆ 100 GODINA:
UDOBNOST!

Od osnivanja 1919. godine, Citroën je pojam udobnosti u svijetu automobila. Obećanje koje se danas veže uz slogan Marke „Be different, feel good“ i četiri glavna stupa programa CITROËN ADVANCED COMFORT®: zaštita od vanjskih smetnji, ugodan boravak u vozilu, jednostavna upotreba vozila i bezbrižnost tijekom vožnje.

Tranche-5.jpg

GDJE PRONAĆI CITROËN ADVANCED COMFORT ?

-

S programom CITROËN ADVANCED COMFORT®, Marka potvrđuje svoje znanje razvojem prikladnom odgovoru na vaša očekivanja.

Otkrivanje programa CITROËN ADVANCED COMFORT® je vrlo jednostavno!
Dovoljno je pronaći logotip CITROËN ADVANCED COMFORT® na vrhu stranice i klikom pokrenite animaciju koja će vam otkriti sve značajke u pogledu udobnosti za odabrani model.

GIF2.gif
597x597.jpg

POJEDNOSTAVITI BORAVAK U VOZILU

Zato što provedete puno vremena u automobilu, Citroën ulaže sve napore kako bi vaša putovanja bila što udobnija zahvaljujući velikodušnim unutarnjim prostoru, koji je pojednostavljen i funkcionalan te u kojem ne nedostaju pretinci... Nema potrebe zatvoriti oči kako biste se osjećali kao doma!

Što to konkretno znači?

Iskoristite dodatni prostor zahvaljujući Top Box® u Citroën C4 Cactus ili Modutop® u Citroën Berlingo kako biste sve svoje stvari imali nadohvat ruke bez opterećenja kabine!

ZAŠTITA OD VANJSKIH SMETNJISkloni ste mirnim i bezbrižnim putovanjima? CITROËN ADVANCED COMFORT® misli na vas i kreira udobnu, funkcionalnu i spokojnu kabinu zahvaljujući ovjesu koji štiti od vibracija, udobnim sjedalima i zvučnoj zaštiti… Prava čahura namijenjena onima koji se jutro teško bude ali i onima koji se vole opuštati na večer!

Što to konkretno znači?

Svjetlost, modularnost, osjećaj kao u čahuri zahvaljujući paketu Lounge, povezivost i jedinstvena udobnost ovjesa: Novi Citroën C4 Picasso je u potpunom skladu sa CITROËN ADVANCED COMFORT® programom.597x597.jpg
597x597_Page_CAC.jpg

POJEDNOSTAVITI UPOTREBUNema više poteškoća s povezivanjem ni telefoniranja satima uz cestu ... Uz korisne tehnologije za pomoć tijekom vožnje i poboljšano povezivanje osobnih uređaja, ostanete povezani s vašim vozilom.

Više udobnosti, jednostavnosti i svakodnevne sigurnosti.
597x597_1.jpg

BEZBRIŽNOST TIJEKOM VOŽNJE

Nakon napornog dana, svi trebamo predah!

Ideja četvrtog stup programa CITROËN ADVANCED COMFORT® je bezbrižnost zahvaljujući pomoći koju vozač dobiva tijekom vožnje, organizaciji informacija kako bi se prikazivale samo one koje su zaista potrebne te opuštajuće uređenju unutrašnjosti.

Što kažete na to da je unutrašnjost vašeg vozila izvor blagostanja i spokojstva?

Dođite i probajte!
Top