Redirekcija u sekunde
1440x545_C-Aircross_Cinemascope.jpg

C-Aircross Concept

CITROËN je svijetu predstavio odvažan koncept živopisnog i snažnog karaktera. C-Aircross Concept, vizija kompaktnog SUV-a marke CITROËN, predstavlja novu fazu proizvodne strategije. Dizajnom koji će privući kupce iz cijelog svijeta CITROËN nastavlja pohod na segment SUV-a, započet automobilom Aircross Concept. Njegov jedinstveni identitet temelji se na stavu Novog C3, prilagođenom novom segmentu.

 

597x250-design ext.jpg

SUVREMEN & U BOJI

Njegovu modernu karoseriju čine veliki oblici u kontrastu sa snažnim grafičkim elementima žarkih boja. Time se nagovješćuje prostrana unutrašnjost u kojoj boje i materijali u kombinaciji s minimalističkim dizajnom stvaraju tehnološku i opuštenu atmosferu.

C-Aircross Concept snažnim, originalnim i svježim stavom udara vlastiti pečat na svijet SUV-ova. Krase ga jedinstven oblik i savršena ravnoteža zaštite i fluidnosti linija uz kompaktne dimenzije (dužina: 4,15m, širina: 1,74m, visina: 1,63m).
608x262_face_AV.jpg

SNAŽNI PREDNJI KRAJ

 .

Što se tiče siluete, koncept C-Aircross razlikuje se na prvi pogled po kratkom i visokom poklopcu motora te prednjem robusnim dijelom bez agresivnosti.

608x262_feux_led.jpg

STRAŽNJA 3D SVJETLA

.

Stil stražnjeg dijela čine pročišćene i grafičke linije. Koncept C-Aircross ima izražajne stražnje bočne strane koje ističu stražnja 3D svjetla koja se sastoje od tri tehnološka svjetlosna prstena.

608x262_custode_2.jpg

OSVJETLJENA STRAŽNJA BOČNA STAKLA

.

Pravi potpisi ovog konceptnog vozila, dva lebdeća osvijetljena stakla sa snažnim grafičkim kontrastom osmišljena su poput aerodinamičke rolete.

PROČIŠĆENA UNUTRAŠNJOST

U unutrašnjosti, dizajneri Citroën su se odlučili za visoku i nabildanu armaturnu ploču bez prekidača na upravljaču. Unutrašnja arhitektura daje osjećaj fluidnosti, suvremenosti i prostranosti.
Uz upravljač s jednim krakom s pojednostavnjenim komandama, armaturna ploča obložena tkaninom nudi head-up displej na kojem se izravno prikazuju sve informacije u vozačevu vidnom polju.
1500x646_C-Aircross_Planche_de_bord.jpg
Interior_C-Aircross

IZNIMNO UDOBNA
SJEDALA

Sprijeda i straga, četiri sjedala u stilu sofe su mekana, široka i velikodušna te su prekrivena Alcantarom.

Osim kvalitete obrade, nude jedinstveno držanje, inspiriran iz svijeta vrhunskih posteljina. Prilagođavajući se držanju tijela, obećavaju drugačiji doživljaj ceste.

TERENSKE SPOSOBNOSTI

Zabavan duh i tehnologije u korak s vremenom! Konceptni automobil C-Aircross nema samo izgled SUV vozila; on također nudi stvarnu udobnost u vožnji.

Spreman za svakodnevne gradske vožnje, ali i bijeg u planine ili na more, u društvu obitelji ili prijatelja, Koncept C-Aircross nudi na središnjoj konzoli kotačić « Grip Control » i prije svega je svestran.
597x267_C_Aircross_Arriere.jpg
Top