Redirekcija u sekunde
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_1_1250x400

SPACETOURER CITROËNIST CONCEPT

SpaceTourer Koncept Citroënist vjeran je 100-godišnjoj povijesti brenda koji je uvijek radio u službi mobilnosti. Moderan, simbolizira dinamičnost Citroëna na području kampera.

...

THE CITROËNIST

Donoseći svu DNK brenda svojim hrabrim dizajnom i obećanjem komfora, ime "Citroënist" ima zajednicu obožavatelja. Ime savršeno odgovara ovom modernom kombiju koji vam omogućuje da u uživate u potpunoj udobnosti.
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_6_625x350

HARMONIJA INTERIJERA I EKSTERIJERA

Kako bi ojačao identitet ovog koncepta s funkcionalnim dizajnom, SpaceTourer Citroënist koncept prisvaja elegantni bijeli i crni kod boje koji osigurava skladnost eksterijera i interijera.
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_white-2_1250x400

...

SPECIFIČNI DETALJI

Animirani specifičnim uzorkom i bočnim prozorima za gornji dio, povezani su s nijansom svjetlosne kutije "White" u donjem dijelu. U profilu, crveni prsten naglašava vodoravnu crtu vozila. SpaceTourer Koncept Citroënist također ima veliku naljepnicu "Citroënist Est.1919" na ulaznim vratima.

The-Citroenist-exterieur-bi-ton-1_400x300

...

The-Citroenist-exterieur-bi-ton-2_400x300

...

The-Citroenist-exterieur-bi-ton-3_400x300

...

SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_2_625x500

STILSKA KOHERENCIJA

Vodoravni crveni i sivi tonovi na sjedalima naglašavaju dojam prostora. Dekor ploče i vrata pojačava identitet ovog koncepta. Na strani vozača, umetak na upravljaču odnosi se na naziv koncepta "Citroënist".

PROSTOR I POVEZANOST

UDOBNO I MODERNO

SpaceTourer Koncept Citroënist nudi vozačku poziciju koja ima kvalitete modela serije. Udobnost u Citroën Advanced Comfort® programu ,prostran prostor i najnovije tehnologije za pomoć pri vožnji i povezivost: zaslon u boji s visokom razinom svjetla, aktivna sigurnosna kočnica, navigacija Citroën Connect, zrcalni zaslon ...
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_7_625x350
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_2_625x350

ISKUSTVO VOŽNJE

Robustan i praktičan, SpaceTourer Citroënist koncept nudi iskustvo vožnje u najboljim uvjetima udobnosti i sigurnosti. BlueHDi 150 S & S BVM6 motor nudi dovoljno snage za uživanje u vožnji. Pogon na sve kotače, koji je napravio partner automobila Dangel, povećava sigurnost i omogućuje vam da razmišljate izvan okvira.

PUTOVANJE

SpaceTourer Citroënist koncept je višenamjenski kombi za život i rad u udobnosti i vedrini. Praktičan i fleksibilan multimedijski kabinet, koji integrira glatku radnu površinu. Okrenite prednja sjedala kako biste stvorili prostor prilagođen korisniku. Prostori za pohranu koji se lako koriste.
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_3_625x350
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_5_625x350

VOZILO ZA KAMPIRANJE

Na temelju razvoja tvrtke Pössl, SpaceTourer koncept Citroënist u potpunosti je opremljen da život u skladu s prirodom. U "noćnoj" konfiguraciji, 2 osobe mogu spavati u ležaju, iznad kokpita. Da bi se postigla udobnost u "dnevnoj" upotrebi, ovaj isti krov može se podići.

PRODUŽENA MOBILNOST

SUSRET DIZAJNA I MOBILNOSTI

SpaceTourer Citroënistov koncept prati biciklistički model koji kombinira funkcionalnost i udobnost, a temelji se na znanju partnera koji voli "chic mobilnosti": Martone.
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_white-1_1250x400

...

KOLEKCIJA « THE C »

LINIJA PROIZVODA
« THE CITROËNIST »

SpaceTourer Citroënistov koncept prati kolekcija proizvoda "C". Šalica, bilježnica, olovka, USB, jakna, otkrijte ih u našoj trgovini Citroën Lifestyle.
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_3_625x500
Top