Redirekcija u sekunde
abc

Konceptno vozilo SURVOLT


SURVOLT

GLAMUR, KRŠENJE PRAVILA I UZBUĐENJE

SURVOLT mijenja uvriježene ideje sjedinjujući glamur i ekstravaganciju visoke mode s dinamičnošću trkaćih automobila, dodajući notu drskosti ugradnjom posve električnog motora.

SMJELE BOJE

abc

SURVOLT je dvobojan, krase ga nijanse boje fuksije i antracitne sive te se igra materijalima i oblicima. Njegove su obline čas zagasite, čas sjajne, a boje jasno označavaju raskid s klasičnim muškim zadanim načelima svijeta sporta.

OBRIS U KONTRASTIMA

Svojim kompaktnim dimenzijama SURVOLT preuzima stilističke smjernice svijeta sportskih automobila i pretvara ih u svoje vlastite.

Kao niski rasni coupé, SURVOLT se igra kontrastima između ispupčenog poklopca motora i masivnih skulpturno oblikovanih bokova istaknutih naglašenim blatobranima, što sve zajedno obećava performanse i snažne osjećaje u vožnji.

SNAŽNA OSOBNOST

Tanka vodoravno ugrađena svjetla modela SURVOLT proistekla iz svijeta moćnih sportskih coupéa, istodobno su zavodljiva i duboka te stvaraju svjetlosni potpis sačinjen od LED svjetala, što ostavlja dojam suvremenosti i tehnološkog napretka.

Na stražnjem dijelu modela SURVOLT ponavlja se otmjeni svjetlosni potpis preuzet s modela REVOLTE, a stražnji gornji spojler, kao nužni podsjetnik na svijet automobilizma, zaokružuje meku liniju tog konceptnog vozila.

abc

OTMJENA I SPORTSKA KABINA

Raskinuti s uobičajenim poimanjem raskoši i sjediniti otmjenost sa sportskim karakterom stvarni je izazov za SURVOLT
abc

Tehnološki napredak i fluidne linije

Kabina konceptnog automobila SURVOLT zamišljena je kao spoj dvaju posve oprečnih svjetova. Ta simbioza rađa novi svijet koji krase meke i nježne linije te tehnološka dostignuća, među kojima se posebno ističe vozačevo mjesto.
U njemu je sve osmišljeno i ostvareno tako da se dva putnika osjećaju posve udobno i otmjeno, da osjete jedinstveni užitak i iznimni doživljaj vožnje.

abc

Lebdeća ćelija

Kabina konceptnog automobila SURVOLT nalik je lebdećoj ćeliji, stakleni dragulj uokviren kromiranim lukovima, poput veličanstvenih komada skupocjenog nakita.
Uporaba velikih staklenih površina unosi svjetlost i osjećaj prostranosti, što je u suprotnosti s onim što danas nude sportski automobili.

SNAGA I TRANSCENDENCIJA

abc

SURVOLT ima posve električni pogon. Ta mu inovacija omogućuje sjedinjenje sportskog karaktera i performansi sa skrbi o zaštiti okoliša i održivim razvojem.

Nudeći besprijekornu vožnju kad je riječ o utjecaju na okoliš, takav pogon sjedinjuje užitak u vožnji, osjećaje, performanse i dinamičnost s najvećom udobnošću i tišinom.

SURVOLT je model kojim CITROËN nudi novu viziju automobila, viziju inovativne marke okrenute kreativnosti i tehnologiji.

Top