Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

Više o uslugama Mirror Screen

Mirror Screen tehnologija povezuje vaš pametni telefon i tablet vašeg Citroëna.

 

Vaše omiljene aplikacije vas prate svaki dan tijekom vaših putovanjima! Mirror Screen preslikava prikaz vaših aplikacija na tabletu u automobilu.

 

 

 Dovoljno je povezati pametni telefon putem USB kabela te aktivirati funkciju Mirror Screen na 7’’ tabletu. Mirror Screen koristi podatkovnu pretplatu i ne zahtjeva dodatnu pretplatu(1).

 

 

Osim što pruža bolju vidljivost nego na zaslonu telefona, omogućuje vam pristup vašim aplikacijama na potpuno siguran način: glasom ili pokretom, pokrenite web-radio stanicu, izdiktiraje SMS poruku (ili prepustite sustavu da vam je pročita) bez da skinete pogled s ceste!    

 

(1) Osim kupnje aplikacije, pretplate koje se odnose na aplikacije ili troškove roaminga u inozemstvu. Funkcija Mirror Screen može biti u seriji ili u opciji ovisno o izvedbama.

520x293_Apple_CarPlay

Mirror Screen aplikacije

APPLE CARPLAY

747x322_Apple-Car-Play

.

Ukoliko koristite iPhone, Apple CarPlay ™ vam nudi intuitivno telefoniranje, korištenje Karte, slušanje glazbe i pristup vašim porukama, glasom ili prstom.

 

Bez skidanja pogleda s ceste, aktivirajte glasovno prepoznavanje Siri na tabletu u vozilu ili držanjem tipke za glasovno prepoznavanje na upravljaču. Siri će vam dati pristup vašim kontaktima, omogućiti pozive, slušanje i diktiranje poruke bez gledanje u vaš iPhone.

ANDROID AUTO

747x322_android-auto-logo-custom

.

Za korištenje Android Auto™, potrebno je imati automobil ili naknadno ugrađeno radio koji je kompatibilan sa Android Auto™ i telefon opremljen Android 5.0 (Lollipop) ili kasniju verziju.

 

Iz Google Play Store-a preuzmite aplikaciju Auto Android na vašem pametnom telefonu.

 

Kada povežete Android telefon s kompatibilnim vozilom ili radijom, vaše će se aplikacije prikazati na tabletu u vozilu.
Za dodatne informacije o kompatibilnosti aplikacije Android Auto™, posjetite stranicu support.google.com/androidauto.

MIRRORLINK®

747x322_Mirror_Link

.

MirrorLink® omogućuje jednostavno i sigurno korištenje aplikacije* iz vašeg pametnog telefona** izravno na tabletu u vozilu, zahvaljujući sučelju koji je prilagođen za korištenje tijekom vožnje (navigacija, pomoć u vožnji, glazba, telefoniranje...)

Aplikacije se pokreću na pametnom telefonu ali se prikazuju na zaslonu vašeg vozila i njihovi se zvukovi prenose u integrirani audio sustav u vozilu.

Širok izbor aplikacija koje se svakodnevno koriste može biti pokrenut na taj posve siguran način koji je prilagođen korištenju u vožnji.

* ukoliko je aplikacija kompatibilna
** ukoliko je kompatibilan

Na koji način mogu ažurirati svoj C1?

.

Vaš CITROËN C1 opremljen je funkcijom Mirror Screen, koja omogućava da koristite vaš kompatibilni telefon na 7'' tabletu u vozilu.

 

Funkcija se obogaćuje i od sada su novi modeli telefona i nove aplikacije kompatibilni sa 7" tabletom u vozilu.

 

Već sada ažurirajte softver* vašeg 7'' tableta na verziju 1.1 MirrorLink® aplikacije.

 

Dovoljno je pratiti jednostavnu proceduru koju možete preuzeti ovdje.

 

*Ovisno o datumu proizvodnje vašeg C1, nova verzija softvera može već biti instalirana tijekom proizvodnje.

C1
Top