Redirekcija u sekunde

CITROËN CONNECTED SERVICES

Ovdje u Citroënu razumijemo da život u pokretu nikada nije bio zahtjevniji. Zbog toga smo razvili niz usluga dostupnih za pristup iz vašeg vozila (ili čak u nekim slučajevima daljinski putem aplikacije MyCitroën), a sve osmišljene kako bi putovanje od toče A do toče B bio opušteniji.

Citroën Connected Services uključuje praktične programe poput prikaza prometa u stvarnom vremenu ili funckije E-remote control  koji se BESPLATNO aktiviraju za nove kupce automobila. Otkrijte ih, a mi ćemo ih aktivirati!

Naše usluge

e-remote

E-REMOTE CONTROL

Pomoću aplikacije MyCitroën upravljajte potpuno električnim i hibridnim značajkama punjenja i predkondicioniranja sa svog pametnog telefona.

speedcam-assist=safety

PROMET U STVARNOM VREMENU I SPEEDCAM

Vozite bez ometanja, s informacijama o prometu i ruti ugrađenim u vaš navigacijski sustav. Na vrijeme zaprimite obavijesti o prometnim kamerama i područjima s otežanim prometom.

My-APP

MYCITROËN

Kroz aplikaciju My Citroën možete uživati u personaliziranom praćenju servisa vašeg vozila i pristupu Citroënovim uslugama. MyCitroën omogućuje vam da ostanete povezani sa svojim automobilom i pristupite svim informacijama kako bi vam putovanje bilo još ugodnije.

608x262-nav-screen

CONNECTED SERVICES STORE

Ako već vozite Citroën opremljen sustavom Citroën Connect Box ili Citroën Connect Nav, obavezno se registrirajte u trgovini Citroën Services (također dostupnoj putem aplikacije MyCitroën). Dodajte svoje vozilo da biste otkrili koje su usluge kompatibilne s vašim vozilom.

Top