Pogledajte sadržaj
Posebna ponuda Citroën C5 Aircross

POSEBNA PONUDA - C5 AIRCROSS

Referentni u smislu udobnosti, prostora i modularnosti, SUV Citroën C5 Aircross krasi novi stil koji izražava još više snage, udobnosti i prepoznatljivosti.

C5 AIRCROSS

ISPORUKA ODMAH
UŠTEDA DO
4.000 € / 30.138 kn
 
  • 500 € dodatna ušteda
  • 5 godina jamstva

 

POSEBAN POKLON SVIM KUPCIMA CITROËNA C5 AIRCROSS:
CITROËN ZAUVIJEK nudi niz pogodnosti koje omogućuju povoljnije održavanje vozila u mreži ovlaštenih servisa.

Pravna obavijest
Ušteda do 4.000 € (30.138 kn) je maksimalan iznos uštede za vozila Citroën C5 Aircross sa zaliha ovisno o razini opreme i opcijama pojedinog vozila a vrijedi bez obzira na način financiranja. Iznos uštede uključuje PDV. Dodatna ušteda od 500 € (3.767,25 kn) s PDV-om vrijedi pri kupnji novog vozila preko leasinga „Citroën Financiranje“ (u suradnji s OTP Leasing-om d.d.). 5 godina jamstva obuhvaća 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4. i 5. godinu ili 100.000 km a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. Ponuda vrijedi za sve fizičke osobe i male tvrtke, ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car, auto škole i prerađena vozila te isključivo za vozila sa zaliha kod distributera koji sudjeluju u akciji do 30.6.2023. ili do rasprodaje zaliha. Slika je simbolična, za više informacija obratite se ovlaštenom distributeru Citroën vozila.

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

  • 445 €/mj.
  • 500 € dodatna ušteda
  • 5 godina jamstva

 

POSEBAN POKLON SVIM KUPCIMA CITROËNA C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID:
CITROËN ZAUVIJEK nudi niz pogodnosti koje omogućuju povoljnije održavanje vozila u mreži ovlaštenih servisa.

Pravna obavijest
Financiranje za pravne osobe putem financijskog leasinga u EUR u suradnji s OTP Leasingom d.d. Trajanje leasing ugovora iznosi 84 mjeseca, s fiksnom kamatnom stopom za financiranje u EUR od 6,25%, te 1,50% troška obrade, uz 20,23% učešća te uvećani posljednji leasing obrok, u visini od 10% nabavne bruto vrijednosti objekta leasinga. Kasko osiguranje obavezno za sve godine trajanja leasing ugovora. Opcija kupnje iznosi 1 EUR, te primatelj leasinga nakon ispunjenja svih ugovornih obveza može steći vlasništvo nad objektom leasinga korištenjem opcije kupnje. Iznos mjesečnog leasing obroka (osim prethodno navedenog uvećanog leasing obroka) za cijelo vrijeme trajanja leasinga iznosi 445 EUR za model Novi C5 Aircross Plug-in Hybrid FEEL 225 S&S ë-EAT8. Mjesečni leasing obrok se izražava i plaća u EUR. Navedeni uvjeti se ne odnose na potrošače. Dodatna ušteda od 500 € (3.767,25 kn) s PDV-om vrijedi pri kupnji novog vozila preko leasinga „Citroën Financiranje“ (u suradnji s OTP Leasing-om d.d.). 5 godina jamstva obuhvaća 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4. i 5. godinu ili 100.000 km a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. Ponuda vrijedi za sve fizičke osobe i male tvrtke, ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car, auto škole i prerađena vozila te isključivo za vozila sa zaliha kod distributera koji sudjeluju u akciji do 30.6.2023. ili do rasprodaje zaliha. Slika je simbolična, za više informacija obratite se ovlaštenom distributeru Citroën vozila.