Pogledajte sadržaj
CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID I C5 AIRCROSS

CITROËN C5 AIRCROSS

Plug-in hibrid, benzinski ili dizelski motor

Citroën C5 Aircross mjerilo je udobnosti, prostranosti i svestranosti te je sad redizajniran kako bi se dodatno naglasili njegova snaga i profinjenost. Dostupan kao plug-in hibrid te s benzinskim i dizelskim motorima. 

 

POGLEDAJTE VIDEOZAPIS MODELA CITROËN C5 AIRCROSS

VELIKODUŠNOST KAO NOVI STIL ŽIVOTA

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid prikladan je za većinu svakodnevnih putovanja te omogućuje ugodnu i dinamičnu vožnju zahvaljujući sljedećim značajkama:

  • 180 KS motora s unutarnjim izgaranjem i 81,2 kW (110 KS) električnog motora kombinirano isporučuju 225 KS i okretni moment od 360 Nm
  • 3 načina vožnje: Electric, Hybrid i Sport 
  • Doseg vožnje do 55 km, tiha vožnja s 0 g/km emisija CO2 do brzine od 135 km/h
Redizajn modela Citroën C5 Aircross popraćen je usponom u višu klasu, što dokazuju nove značajke dizajna, kao što su prednji kraj, stražnji svjetlosni potpis, aluminijski naplatci, boje i materijali, 10" zaslon na dodir, središnja konzola itd.
Jamči nenadmašivo opuštanje, obiluje sigurnosnim sustavima i tehnologijama za pomoć u vožnji te rješenjima za povezivanje marke Citroën.

NAŠE PONUDE ZA CITROËN C5 AIRCROSS I C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

SUVREMEN I DINAMIČAN DIZAJN

Još prestižniji karakter

Citroën C5 Aircross ističe se odvažnijim i dinamičnijim dizajnom. Poboljšane značajke uključuju impozantniji stil i još profinjeniji izgled na cesti. Putnički prostor odlikuje se profinjenim bojama i materijalima koji unaprjeđuju prostor i povećavaju udobnost.

UDOBNOST U VOŽNJI

Najudobniji i najsvestraniji SUV

Citroën C5 Aircross ističe se svojom prostranom kabinom, svestranošću te razinom udobnosti bez premca u segmentu kompaktnih SUV vozila. To se postiže zahvaljujući programu Citroën Advanced Comfort® koji se temelji na iskustvu marke, a pokreću ga inovacije.

ADVANCED COMFORT

CONNECTED SERVICES

255_Security

My Citroën assist

Ova usluga hitnog poziva i pomoći omogućuje slanje odgovarajuće pomoći ako je potrebno.
257_Connect_Nav

My Citroën drive

Ovaj skup usluga pruža informacije o prometu, lokaciji benzinskih postaja i parkirališta, cijenama goriva itd.
256_Connect_Play

My Citroën play

Kompatibilan s Android Auto i Apple CarPlay™, ovaj sustav duplicira kompatibilne aplikacije na vašem pametnom telefonu na tabletu s dodirnim zaslonom.

MOTORI

Plug-in hibrid, benzinski ili dizelski motor

U plug-in hibridnoj inačici C5 Aircross nudi ponajbolje performanse zahvaljujući električnom motoru koji povećava snagu motora s unutarnjim izgaranjem, čime se postiže ukupna snaga od 225 KS i ukupni okretni moment od 360 Nm.

Pruža užitak posve električne vožnje i mogućnost pristupa svim zonama ograničenog prometa u gradskim središtima. Za dulja putovanja tu je benzinski motor.

U benzinskim i dizelskim inačicama Citroën C5 Aircross opremljen je učinkovitim motorima najnovije generacije i sjajnih performansi koji ispunjavaju normu Euro 6.

  • PureTech 130 S&S BVM6 benzinski motor
  • BlueHDi 130 S&S EAT8 dizelski motor