Redirekcija u sekunde

NOVI SUV C5 AIRCROSS I C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

APSOLUTNA UDOBNOST I STIL

  

Referentni u smislu udobnosti, prostora i modularnosti, SUV Citroën C5 Aircross krasi novi stil koji izražava još više snage, udobnosti i prepoznatljivosti. Ostvaren je pomak u viši rang zahvaljujući novim dizajnom i značajkama interijera i eksterijera: prednja maska, stražnji svjetlosni potpis, naplatci, boje i materijali, 10" tablet s ekranom osjetljivim na dodir, središnja konzola itd.
Nudeći neusporedivo iskustvo vožnje, novi SUV Citroën C5 Aircross nudi sigurnosne tehnologije i tehnologije pomoći u vožnji te ponudu povezivanja najnovije generacije.
Dostupan je u plug-in hibridnoj, benzinskoj i dizel verziji.

STIL

Novi SUV Citroën C5 Aircross usvaja samopouzdaniji i dinamičniji stil. Razvija se kako bi stekao prisutnost i eleganciju na cesti. Njegov interijer je odjeven u profinjene boje i materijale koji povećavaju prostor i udobnost.

Citroën C5 Aircross na parkingu s pogledom na more

NOVO LICE

MODERAN I TEHNOLOŠKI NAPREDAN

Citroën C5 Aircross se razvija kako bi dobio prisutnost i eleganciju na cesti. Nova prednja maska za još jači karakter.
Prednja strana Citroën C5 Aircross

NOVI SVJETLOSNI POTPIS

NOVI CITROËN IDENTITET

Svjetlosni potpis

LED svjetla u obliku slova V stvaraju 3D efekt svojim dizajnom nalik tipkama klavira. Dnevna svjetla visoke tehnologije daju automobilu prodoran izgled. Dark Vision LED prednja svjetla stvaraju diskretniji učinak. Oni stvaraju vizualno jedinstvo s maskom vozila u crnoj boji visokog sjaja i naglašavaju robusnost modela.

Prednja strana

S novim C5 Aircrossom, novi logot marke Citroën također je dobio novo značenje: postaje neovisniji i odvojen od dnevnih svjetala, što je novost i promjena u odnosu na druge modele marke.

STRAŽNJI SVJETLOSNI POTPIS

ELEGANTAN I TEHNOLOŠKI

U skladu s prednjim dijelom vozila, novi Citroën C5 Aircross ima novi 3D LED svjetlosni potpis. Optička jedinica je prekrivena strukturiranim i zatamnjenim staklom koje prati oblik 3 LED modula. Poput prednjeg dijela automobila, suptilna animacija "tipke klavira" poboljšava duboki 3D efekt svjetlosnog potpisa.
Citroen-C5-Aircross-Signature-Arriere-625x400
Profil modela Citroën C5 Aircross

NOVI PROFIL

DINAMIČAN I MODERAN

Novi Citroën C5 Aircross obogaćen je s nekoliko novih stilskih elemenata za još elegantniju i moderniju siluetu:
 • Novi dvobojni 18" PULSAR aluminijski naplatci;
 • Nova sjajna crna kućišta retrovizora koja savršeno nadopunjuju i odgovaraju stupovima vjetrobrana;
 • Funkcionalni krovni nosači s novim mat crnim umetkom s donje strane;
 • Novi Airbump® color paketi boja
 • JEDINSTVENA INDIVIDUALNOST

  SNAŽAN DIZAJN

  Sportska silueta Citroëna C5 Aircross, koja odiše snagom i sigurnošću, i dalje nosi sve karakteristične atribute SUV-a:
 • Odignutos od tla 230 mm;
 • Kotači promjera 720 mm;
 • Zaštita cijelog vozila, uključujući Airbump® i blatobrane ;
 • Prepoznatljivi i funkcionalni krovni nosači;
 • Visoki položaj za volanom
 • Citroen-C5-Aircross-Personnalite-625x400
  Citroen-C5-Aircross-Personnalisation-625x400

  PERSONALIZACIJA

  PROŠIRENA PONUDA BOJA

  Novi Citroën C5 Aircross dostupan je u 6 boja: bijela Banquise, bijela Perla Nacré, crna Perla Nera, siva Platinium, siva Acier i plava Eclipse. Ova iznimno elegantna, duboka boja izgleda tamno ili gotovo crno, ovisno o uvjetima vanjske rasvjete.

  Kako bi se naglasio karakter i elegancija modela SUV C5 Aircross, dostupna su 3 nova color paketa: Glossy Black, Dark Chrome i Energic Blue.

  Dvobojna kombinacija vozila (kombinacija s crnim krovom Perla Nera, dostupna uz pojedine boje karoserije) čini automobil još jedinstvenijim.

  UREĐENJE

  MODERNE BOJE I MATERIJALI

  Standardna unutrašnjost i 4 nova Advanced Comfort uređenja stvaraju elegantniji, dinamičniji i kvalitetniji putnički prostor.
 • Wild Black: nova crna strukturirana presvlaka od tkanine i nova siva kožna presvlaka;
 • Urban Black: nova crna presvlaka od Alcantare i crne presvlake s imitacijom kože;
 • Metropolitan Black: nova crna zrnasta koža i nova siva kožna presvlaka;
 • Hype Black: nova Paloma perforirana kožna presvlaka i Nappa Blue koža.

 • Citroen-C5-Aircross-Interieur-625x400

  NOVI DIZAJN SREDIŠNJE KONZOLE

  E-TOGGLE

  Citroen-C5-Aircross-Console-625x400

  Visoka i široka središnja konzola također se može pohvaliti modernijim izgledom od tkanine s imitacijom crne kože i umetkom s kromiranim obrubom.

  Za verzije s automatskim mjenjačem, ovdje se nalazi kromirana ručica mjenjača e-Toggle. Za verzije s termičkim motorima postoji i poluga mjenjača koja može uključivati ​​funkciju Grip Control.

  Citroen-C5-Aircross-Recharge-Induction-625x400

  Za verzije s plug-in hibridnim motorom, na središnjoj konzoli možete odabrati željeni način vožnje: električni, hibridni ili sportski.

  Tu je i priključna jedinica koja uključuje dva USB porta i opcijski indukcijski punjač za pametne telefone.

  Citroën C5 Aircross izdvaja se od ostalih svojom svestranošću i jedinstvenom udobnošću u segmentu kompaktnih SUV vozila. Citroën Advanced Comfort® program temelji se na stručnosti i inovacijama marke.

  Citroen-C5-Aircross-Confort-1500x600

  OVJES CITROËN ADVANCED COMFORT®

  INOVACIJA CITROËN

  Opremljen s progresivnim hidrauličnim graničnicima, SUV C5 Aircross opremljen je Citroën inovacijom, koja predstavlja vrhunac stručnosti marke u podvozju. Tehnologija, koja je rezultat stručnosti Citroëna, omogućuje učinkovitiju apsorpciju energije pri udaru, osobito pri doskoku, bez dodatnog odbijanja. Omogućuje vozilu nesmetaniji hod ovjesa, što daje osjećaj lebdenja i čini se kao da vozilo leti kroz deformacije na cesti.
  Citroen-C5-Aircross-Suspensions-625x400
  Citroen-C5-Aircross-Sieges-625x400

  NOVA ADVANCED COMFORT® SJEDALA

  Citroën C5 Aircross opremljen je novom generacijom Citroën Advanced Comfort® sjedala. Osim što su udobna, sjedala se odlikuju jedinstvenom udobnošću sjedenja i dugotrajnom udobnošću u vožnji, jer zbog visokokvalitetne pjene ne tonu na duge staze. Sjedala imaju posebnu konstrukciju, pjenastu jezgru visoke gustoće i dodatni sloj pjene debljine 15 mm. Za dodatan užitak vožnje za vozača i suvozača možete naručiti i prednja sjedala s grijanjem i masažom.

  3 INDIVIDUALNA STRAŽNJA SJEDALA

  MODULARNOST BEZ PREMCA

  Novi Citroën C5 Aircross nudi tri individualna, klizna i preklopiva stražnja sjedala.
  Citroen-C5-Aircross-Sieges-Modularite-625x400

  PROSTRANOST PRTLJAŽNIKA

  REFERENCA U PRIMJERU PRAKTIČNOSTI

  Citroen-C5-Aircross-Volume-Coffre-625x400

  Novi Citroën C5 Aircross ima najveći prtljažnik u segmentu: 580-720 litara za verziju s termičkim motorom i 460-600 litara za plug-in hibridnu verziju.

  Citroen-C5-Aircross-Coffre-Bagages-625x400

  Novi Citroën C5 Aircross nudi opciju otvaranja stražnjih vrata bez upotrebe ruku. Ova značajka olakšava otvaranje prtljažnika jednostavnim pomicanjem noge ispod stražnjeg branika.

  Citroen-C5-Aircross-Rangements-625x400

  PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE

  Za udobno putovanje automobilom važno je i da sa sobom možete ponijeti sve potrebne stvari. Novi Citroën C5 Aircross nudi obilje praktičnog i funkcionalnog prostora za pohranu. S velikim rashladnim odjeljkom ispod srednjeg naslona za ruke, pretincem za rukavice i velikim prostorima za odlaganje na vratima, zadovoljava sve vaše potrebe.

  PANORAMSKI KROV

  Velikodušni panoramski krov pruža iznimnu svjetlost i osjećaj ugode u vozilu. Svako putovanje postaje iskustvo za sebe.
  Citroen-C5-Aircross-Toit-Ouvrant-625x400
  Citroen-C5-Aircross-Vitres-Feuilletees-625x400

  ZVUČNO IZOLIRANA STAKLA

  Posebna pozornost posvećena je prednjim bočnim staklima novog modela Citroën C5 Aircross u laminiranom staklu. Osim što poboljšava sigurnost, povećava udobnost zbog bolje zvučne i toplinske izolacije.

  TEHNOLOGIJE

  OPUŠTANJE I UDOBNOST TIJEKOM VOŽNJE

  Novi Citroën C5 Aircross nudi najnoviju generaciju tehnologija vožnje i povezivanja koje putovanje čine pozitivnim i sigurnim iskustvom.

  Citroen-C5-Aircross-Technologie-1500x600
  Citroen-C5-Aircross-Aide-Conduite-625x400

  POMOĆ PRI VOŽNJI

  POZITIVNO ISKUSTVO BEZ STRESA

  Novi Citroën C5 Aircross nudi širok raspon sustava pomoći u vožnji koji povećavaju udobnost i sigurnost vozača i putnika. Među njima vrijedi spomenuti Highway Driver Assist, sustav autonomne vožnje 2. razine koji kombinira adaptivni tempomat sa Stop & Go i aktivnim upozorenjem na napuštanje trake.

  12.3" DIGITALNA INSTRUMENT PLOČA

  Potpuno prilagodljiva digitalna instrumentna ploča od 12.3" omogućuje prikaz ključnih informacija o vožnji izravno u vidnom polju vozača. Na primjer, možete prikazati:
 • kartu navigacijskog sustava
 • aktiviranje sustava pomoći u vožnji
 • dijagram toka energije hibridnog pogona.
 • Citroen-C5-Aircross-Conduite-Combine-625x400
  Citroen-C5-Aircross-Tablette-625x400

  10’’ HD ZASLON OSJETLJIV NA DODIR

  ERGONOMSKI I MODERAN

  Novi 10" zaslon novog modela Citroën C5 Aircross ergonomičniji je: pruža izravan pristup klimatizaciji i omogućuje vozaču da gleda vožnju dok pregledava informacije. Ventilacijski otvori sada su instalirani ispod zaslona i ažurirani su zahvaljujući novom horizontalnom i oštrom dizajnu.

  SUSTAVI ZA POVEZIVANJE ZADNJE GENERACIJE

  Za još veću sigurnost i udobnost, novi Citroën C5 Aircross nudi niz online usluga pod nazivom Citroën Connect Services*: 
 • MY CITROËN ASSIST - Hitni poziv i pomoć pri lokaciji dostupni su besplatno 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Sustav pruža odgovarajuću pomoć automatski ili pritiskom na tipku za hitne pozive.
 • MY CITROËN DRIVE - Besplatno dostupno tri godine, TomTom Traffic i Danger Zones pruža prometne informacije u stvarnom vremenu, informacije o lokaciji benzinske postaje, besplatna parkirna mjesta itd. te vizualna i zvučna upozorenja o opasnim područjima (u skladu s nacionalnim zakonodavstvom).
 • MY CITROËN PLAY - Kompatibilan s Apple CarPlay i Android Auto, nudi niz ugrađenih bežičnih veza: povezivanjem pametnog telefona možete dobiti upute, telefonirati, slati poruke ili slušati glazbu. Sve to možete učiniti sigurno ne skidajući pogled s ceste. Sve aplikacije u telefonu prikazuju se izravno na središnjem zaslonu.
 • *Pojedine usluge dostupne ovisno o državi
  Citroen-C5-Aircross-My-Citroen-Drive-625x400
  Citroen-C5-Aircross-My-Citroen-625x400

  MOBILNA APLIKACIJA MYCITROËN

  Aplikacija MyCitroën omogućuje vam povezanost s vašim novim Citroën C5 Aircross. Možete:
 • pronaći lokaciju vašeg vozila;
 • dogovoriti pregled u Citroën ovlaštenom servisu;
 • pristupiti dokumentaciji i informacijama vezanim za vaše vozilo;
 • kontaktirati Citroën Assistance.

 • Hibridna verzija modela Citroën C5 Aircross nudi dodatne značajke:
 • pristup osnovnim informacijama o razini napunjenosti baterije;
 • vremenu punjenja i preostalom dometu automobila;
 • savjeti za punjenje;
 • odgođeno punjenje
 • MOTORI

  PLUG-IN HIBRIDNI, DIZELSKI I BENZINSKI MOTORI

  Citroen-C5-Aircross-Motorisations-1500x500

  Odaberite motor koji najbolje odgovara vašem životnom stilu! Što se tiče dizajna, udobnosti i praktičnog dizajna interijera, Citroën C5 Aircross potpuno je isti bilo u plug-in hibridnoj verziji ili s termičkim motorom.

  U plug-in hibridnoj verziji, novi C5 Aircross pruža optimalne performanse zahvaljujući elektromotoru i termičkom motoru koji isporučuje 225 konjskih snaga i 360 Nm ukupnog okretnog momenta. Na dužim putovanjima kontrolu preuzima benzinski motor.

  Verzije novog modela Citroën C5 Aircross s termičkim motorima pokreću posljednje generacije učinkovitih i snažnih motora Euro 6:

  • PureTech 130 S&S benzinski motor s BVM6 ručnim mjenjačem ili EAT8 automatskim mjenjačem;
  • BlueHDi 130 S&S dizelski motor s BVM6 ručnim mjenjačem ili EAT8 automatskim mjenjačem.

  Top