Pogledajte sadržaj
KONFIGURATOR CITROËN C5 AIRCROSS

Konfigurator - SUV Citroën C5 Aircross i C5 Aircross Plug-in Hybrid

U potrazi ste za suvremenim i nevjerojatno udobnim SUV-om? Konfigurirajte svoj Citroën C5 Aircross u inačici s termičkim motorom ili hibridnoj inačici: dostupan vam je izbor nekoliko paketa opreme, motora, unutrašnjeg i vanjskog dizajna te dodatne opreme.

Verzije

Na izbor su vam tri paketa opreme za verzije pokretane termičkim motorom te tri paketa opreme za Plug-in hibridne verzije. Svaki paket opreme nudi mogućnost odabira motora i personalizaciju putem dostupnih dodatnih opcija.

Motori

Citroën C5 Aircross dostupan je u benzinskoj (PureTech 130 S&S) ili dizelskoj (BlueHDi 130 S&S) inačici te s ručnim ili automatskim mjenjačem, ovisno o odabranom paketu opreme. Plug-in hibridne inačice pokreću motori Hybrid 225 i Hybrid s 8-stupanjskim EAT8 automatskim mjenjačem.

Dizajn

Citroën C5 Aircross dostupan je u nekoliko boja karoserije: bijela Banquise, bijela Perla Nacre, plava Eclipse, siva Acier, siva Platinium, crna Perla Nera. U unutrašnjosti možete birati između nekoliko vrsta uređenja, ovisno o paketu opreme, te tako postići unutrašnjost po svojem ukusu.

Dimenzije

Kao i svi dobri SUV-ovi, Citroën C5 Aircross i Citroën C5 Aircross Hybrid spoj su udobnosti i modularnosti. Unutrašnjost im je prostrana i funkcionalna, ali ne na štetu elegancije. Posebni su po tome što imaju zasebna stražnja sjedala koja se pomiču uzdužno za više od 150 mm, naginju i preklapaju. U kombinaciji s podnicom u dvije visine, osigurava vam nevjerojatan obujam prtljažnika, od 460 do 1630 litara. Minimalne dimenzije ovog SUV-a iznose 4500 mm duljine, 1969 mm širine i 1654 mm visine.

Dodatna oprema

Citroën C5 Aircross i njegova hibridna inačica nude vam bogatu serijsku opremu kako bi vam zajamčili najbolju moguću sigurnost, udobnost i užitak u vožnji. U serijskoj opremi naći ćete stavke kao što su kožnati upravljač, USB u drugom redu i 12V utičnice u prtljažniku, električno podesivi i grijani retrovizori s LED pokazivačima smjera te sustav za nadzor tlaka u gumama. Dostupne su vam i brojne druge značajke i dodaci u opcijama. Proučite ih i stvorite najpraktičniji SUV po svojem ukusu.