Pogledajte sadržaj
KONFIGURATOR CITROËN C5 AIRCROSS

Konfigurator - SUV Citroën C5 Aircross i C5 Aircross Plug-in Hybrid

U potrazi ste za suvremenim i nevjerojatno udobnim SUV-om? Konfigurirajte svoj Citroën C5 Aircross u inačici s termičkim motorom ili hibridnoj inačici: dostupan vam je izbor nekoliko paketa opreme, motora, unutrašnjeg i vanjskog dizajna te dodatne opreme.

Verzije

Na izbor su vam tri paketa opreme za verzije pokretane termičkim motorom te dva paketa opreme za plug-in hibridne verzije.. Svaki paket opreme nudi serijsku i opcijsku opremu i dodatke, kao i posebne motore i uređenja unutrašnjosti. 

Motori

Citroën C5 Aircross dostupan je u benzinskoj (PureTech 130 S&S) ili dizelskoj (BlueHDi 130 S&S) inačici te s ručnim ili automatskim mjenjačem, ovisno o odabranom paketu opreme. Hibridnu inačicu pokreće motor Hybrid 225 s Li-ion baterijom HT 200V – 13,2 kWh s dosegom od 55 km i PureTech 180 benzinskim motorom s 8-stupanjskim EAT8 automatskim mjenjačem.

Dizajn

Citroën C5 Aircross dostupan je u nekoliko boja karoserije: bijela Polar, bijela Pearl, crna Perla Nera, siva Platinum, plava Tijuca, siva Cumulus i crvena Volcano. Hibridnu inačicu krase i anodizirani umetci plave boje. Na izbor vam je i niz kotača pa ćete svakako pronaći savršen dizajn za svoj SUV.
U unutrašnjosti možete birati između nekoliko vrsta obloga i tkanina crne, sive ili bež boje te tako postići unutrašnjost po svojem ukusu.

Dimenzije

Kao i svi dobri SUV-ovi, Citroën C5 Aircross i Citroën C5 Aircross Hybrid spoj su udobnosti i modularnosti. Unutrašnjost im je prostrana i funkcionalna, ali ne na štetu elegancije. Posebni su po tome što imaju zasebna stražnja sjedala koja se pomiču uzdužno za više od 150 mm, naginju i preklapaju. U kombinaciji s podnicom u dvije visine, osigurava vam nevjerojatan obujam prtljažnika, od 460 do 1630 litara. Minimalne dimenzije ovog SUV-a iznose 4500 mm duljine, 1969 mm širine i 1654 mm visine.

Dodatna oprema

Citroën C5 Aircross i njegova hibridna inačica nude vam bogatu serijsku opremu, ovisno o odabranom paketu opreme, kako bi vam zajamčili najbolju moguću sigurnost, udobnost i užitak u vožnji, kao što su kožnati upravljač, 12V utičnice na središnjoj konzoli i u prtljažniku, električno podesivi i grijani retrovizori te sustav za nadzor tlaka u gumama. Dostupne su vam i brojne druge značajke i dodaci u opciji. Proučite ih i stvorite najpraktičniji SUV po svojem ukusu.