Pogledajte sadržaj
ELEKTRIČNA I PLUG-IN HIBRIDNA VOZILA

CITROËN ELEKTRIČNA I PLUG-IN HIBRIDNA VOZILA

Odlučite se za odgovornu mobilnost s vozilima iz ponude električnih i plug-in hibridnih vozila marke Citroën.

S modelima kao što je C5 Aircross Plug-in Hybrid, C5 X Plug-in Hybrid, ë-Berlingo, ë-Spacetourer i ë-C4, otkrijte mnoge prednosti elektrificiranih vozila. Otkrijte mnoge prednosti električnog vozila: fleksibilna i tiha vožnja, trenutno dostupan okretni moment, nulta emisija CO2, brzo punjenje...Ova vozila opremljena su najnovijim tehnologijama pomoći u vožnji. 

Pronađite vozilo koje će vas pratiti u vašim svakodnevnim putovanjima. Također, prilikom kupnje novog električnog ili hibridnog vozila možete iskoristiti državne poticaje.

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Prikladan za većinu dnevnih putovanja, Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid nudi fluidnu i dinamičnu vožnju s motorom s unutarnjim izgaranjem od 180 KS i električnim motorom od 81,2 kW (110 KS) za kombiniranu snagu od 225 KS i kombinirani okretni moment od 360 Nm.

Idealno smješten na središnjoj konzoli, izbornik vam omogućuje odabir načina vožnje: električni, hibridni ili sportski.

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid nudi domet do 55 km/h, tihu vožnju bez vibracija i ekološki prihvatljivu vožnju s nultom emisijom CO2 do 135 km/h u električnom načinu rada.

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

Citroën C5 X Plug-in Hybrid prikladan je za sve namjene, za svakodnevni život i za neočekivano, bez ograničenja i uz potpunu slobodu.

Isporučujući 225 KS, ovaj hibrid nudi užitak tihog pokretanja i rada s nultom emisijom CO2, uz mogućnost vožnje više od 50 km u električnom načinu rada, a domet je prikladan za većinu dnevnih putovanja.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid stoga omogućuje da provedete tjedan dana bez korištenja motora s unutarnjim izgaranjem dok obavljate svoja uobičajena putovanja, dopunjavajući vozilo prema potrebi, kod kuće, na poslu ili na javno dostupnim punionicama. U isto vrijeme moguće je putovati daleko, bez brige o punjenju, jer motor s unutarnjim izgaranjem, koji je ekonomičan i učinkovit, preuzima sve.

CITROËN Ë-BERLINGO

S novim modelom Citroën ë-Berlingo uživajte u glatkoj, tihoj vožnji bez vibracija. Nudi vam kontrolirane troškove korištenja, niže od Berlinga u termalnoj verziji. Jednostavan je za korištenje s jednostavnim i praktičnim rješenjima punjenja i dometom do 280 km (WLTP).

CITROËN Ë-C4

Citroën ë-C4 pruža vam svakodnevnu električnu vožnju. Tiha i savršeno izolirana od vanjskog svijeta, električna limuzina opremljena je baterijom od 50 kWh koja nudi domet do 350 km prema ciklusu WLTP.

Mekoća sjedala Advanced Comfort, odsutnost vanjskih vibracija i jednostavnost korištenja sučelja i usluga povećavaju udobnost u vozilu za svakog putnika.

CITROËN Ë-SPACETOURER

Citroën ë-SpaceTourer je i energičan i umirujući: zadržava sve prednosti SpaceTourera, kao što su njegov volumen i sposobnost prijevoza većeg broja putnika.

U električnoj verziji, Citroën ë-SpaceTourer ima sve kvalitete idealnog suputnika: domet do 330 km, brzo punjenje do 80% u 30 minuta, razina svestranosti i praktičnosti korištenja koja je 100% zadržana. Jamstvo na bateriju iznosi 8 godina ili 160.000 km za 70% kapaciteta punjenja.