Redirekcija u sekunde

IZNIMNO UDOBAN I MODULARAN SUV JEDINSTVENE OSOBNOSTI

Citroën predstavlja SUV C5 Aircross, 100% SUV u karoseriji s velikim kotačima, robustan i mišičav dizajn i visoko odstojanje od tla, a 100% Citroën u svojoj osobnosti, dizajnu i širokom rasponu mogućnosti prilagodbe. SUV C5 Aircross je najudobniji i naj modularniji SUV u svom segmentu, a najbolji u klasi za kapacitet prtljažnika (od 580 do 720 l ovisno o tome jesu li sjedala preklopljena ili nisu). Pravi predstavnik programa Citroën Advanced Comfort nudi velike inovacije kao što je sustav ovjesa s naprednim hidrauličnim graničnicima, visoka udobnost sjedala i tri nezavisna, podesiva i lako uklonjiva stražnja sjedala. To je SUV nove generacije s 20 sustava pomoći u vožnji i šest tehnologija povezivanja.

Design2_CL.18.023.002_597X500

DIZAJN

Odvažna osobnost

Duljine 4,50 m, on ističe svoju snažnu i dinamičnu osobnost bez agresivnosti. On donosi dašak svježine u SUV segment sa svojim širokim i impozantnim dizajnom prednjeg kraja, visokim poklopcem motora, tekućim linijama s jakim grafičkim značajkama kao što je Airbump® s umetkom u boji, velikim kotačima promjera 720 mm, odmakom od tla od 230 mm, zaštitama za pragove i rubove blatobrana, te elegantne dvoslojne krovne šipke. Novi SUV C5 Aircross ima panoramski ostakljeni krov. Njegove bočne stranice ističu gotovo neprekinutu staklenu površinu, istaknut kromiranim C nosačem koji naglašava unutarnji prostor automobila. Stražnja strana, čvrsta, široka i visoka, naglašava prostornost i kapacitet prtljažnika (od 580 do 720 l). Stražnja svjetla opremljena su s četiri LED modula sa svake strane vozila.

Unutrašnjost koja nudi zaštitu i osjećaj ugode

Kabina novog SUV C5 Aircross je prostrana i veličanstvena. Donosi raskošan i uglađen dizajn, istodobno posvećujući pozornost na funkcionalnost. Ima impresivnu komandnu ploču koja se proteže po cjelokupnoj širini. Na mjestu vozača, ploča s instrumentima nudi konfigurabilan digitalni displej s 12,3'-inčnim zaslonom, koji prikazuje odabrane informacije o vožnji u vozačkom vidnom polju. Široka i visoka središnja konzola, udobna sjedala postavljena visoko da vam daju osjećaj kontrole nad cestom, a boje i materijali svemu dodaju dojam zaštite i profinjenosti koju daje unutrašnjost.
Habitacle_CL.18.024.021_597X500

30 kombinacija vanjštine, 5 tema unutrašnjosti

SUV C5 Aircross nudi širok raspon mogućnosti prilagodbe. To uključuje 30 mogućih vanjskih kombinacija, sa sedam boja karoserije (Bijela Banquise, Bijela Perla Nacre, Crvena Volcano, Plava Tijuca, Siva Acier, Siva Platinium, Crna Perla Nera) i tri Color paketa (srebrna, bijela i crvena). Vanjske boje (Bijela Perla Nacre, Plava Tijuca, Siva Acier, Siva Platinium) mogu se kombinirati s krovom boje Perla Nera.

Prilagođavanje se proteže na kabinu, s četiri teme koje se poigravaju sa svjetlosti, toplinom i profinjenošću: uz serijsku unutrašnjost Silicu Grey tu su i unutrašnjosti Wild Grey, Urban Black i uređenje Hype Black.

UDOBNOST

Suspensions_CL.18.023.014_747X400

Ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima

SUV C5 Aircross opremljen je s naprednim ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima, Citroënovom inovacijom koju pokreće stručnost tvrtke u području ovjesa. Ova tehnologija, koja je nastala zahvaljujući iskustvu marke u auto utrkama, poboljšava apsorpciju udaraca, osobito na većim neravninama i grbama, bez ikakvog odskakanja. Pruža veću slobodu u odstojanju od tla, pružajući "efekt vožnje čarobnim tepihom", dajući dojam da automobil lebdi preko neravnina.

c5 aircross sjedala

Advanced Comfort sjedala

Široka i udobna sjedala novog SUV C5 Aircrossa pružaju putnicima osjećaj da su smješteni u naslonjaču u prijenosnom dnevnom boravku. Obloga od 15 mm debele pjene osigurava njihovu mekoću i izdržljivost. Prednja sjedala napunjena su pjenom visoke gustoće kako bi se izbjeglo loše držanje nakon dugih vožnji i mogu se podesiti po visini dok se nasloni za glavu mogu podesiti po visini te uzdužno. Prednja sjedala nude i sustav za masažu s više točaka.

Modularite_CL.18.023.028_747X400

SUV s najvećom prilagodljivošću u segmentu

Sa svoja tri pojedinačna, podesiva stražnja sjedala, SUV C5 Aircross je naj modularnije vozilo u svom segmentu. Ova su sjedala iste širine i mogu se pomaknuti naprijed i natrag, što omogućuje prilagodbu kabinskog prostora ili prtljažnika. Ona su podesiva u nagibu u pet položaja i lako se uklanjaju kako bi oblikovali ravni pod. SUV C5 Aircross također ima mnoge odjeljke za pohranu, uključujući središnji naslon za ruku, koji pokriva veliki hlađeni pretinac.

20 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

ADASSecuriteFLOU_CL.18.023.020_747X400

Kako bi povećali sigurnost u vožnji

Ove tehnologije predstavljaju prvi korak prema autonomnoj vožnji: aktivna sigurnosna kočnica, sigurnosna kočnica nakon sudara, sustav za praćenje mrtve točke, upozorenje o izlasku iz vozne trake, prilagodljivi tempomat s funkcijom Stop & Go, upozorenje o riziku od sudara, upozorenje na umor vozača, prepoznavanje ograničenja brzine, sustav pomoći tijekom vožnje na autocesti, automatsko paljenje dugih svjetala.

c5 aircross udobnost

Kako bi povećali udobnost

SUV C5 Aircross također nudi širok spektar tehnologija za povećanje udobnosti vožnje: otključavanje i pokretanje vozila bez ključa, električnu parkirnu kočnicu, pomoć pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag s pogledom odozgo, 360 Vision.

ADASConduite_CL.18.023.017_747X400

Kako bi svakodnevnu vožnju učinili lakšom

Ove tehnologije će učiniti vožnju ugodnim iskustvom, bez obzira na uvjete: Grip Control s Hill Assist Descent (pomoć pri vožnji na nizbrdicama), pomoć pri kretanju na uzbrdici, statičko osvjetljenje u zavoju, sustav stabilnosti pri vuči prikolice.

Design2_CL.18.023.002_597X500

6 TEHNOLOGIJA POVEZIVOSTI

Za savršen spoj vašeg automobila i digitalnog svijeta

SUV C5 Aircross pruža putnicima intuitivne sustave vrhunske tehnologije kako bi im pružio kontinuitet između njihovog digitalnog svemira i njihovog automobila: 8 '' tablet s kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir, koji korisnicima omogućuje prilagodbu postavki automobila, pristup multimedijskom sustavu , telefonu, klima uređaju i navigacijskom sustavu, kao i: funkciji Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box s paketom SOS, bežičnim punjenjem pametnih telefona i kameri ConnectedCAM Citroën ™.

MOTORI

Snažni I efikasni motori

MotorisationsFLOU_CL.18.023.016_1500X500

SUV C5 Aircross nudi niz učinkovitih i moćnih Euro 6.2 motora s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa ili 8-stupanjskim automatskim mjenjačem:
benzinski: PureTech 130 S&S sa 6 brzinskim ručnim mjenjačem i sa 8 brzinskim automatskim mjenjačem.
dizelski: BlueHDi 130 sa 6 brzinskim ručnim mjenjačem i sa 8 brzinskim automatskim mjenjačem.

SUV C5 Aircross nudi najnoviju verziju 8-brzinskog automatskog mjenjača, "Efficient Automatic Transmission" s 8 stupnjeva prijenosa s upravljanejm putem digitalne kontrole, nudeći još veću učinkovitost i udobnost:
Njegova potrošnja goriva je do 7% niža u odnosu na 6-brzinski automatik zahvaljujući dva dodatna stupnja prijenosa.
Dvije dodatne brzine omogućuju bržu promjenu stupnja prijenosa smanjenjem intervala između promjena stupnja prijenosa.

Top