Pogledajte sadržaj
CITROËN Ë-BERLINGO FURGON I BERLINGO FURGON

CITROËN Ë-BERLINGO - 100% ELEKTRIČNI I CITROËN BERLINGO FURGON

Električni ili dizel

Otkrijte Citroën ë-Berlingo Furgon i Citroën Berlingo Furgon. Nude iste karakteristike u smislu modularnosti, prostora i kapaciteta utovara.

PARTNER ZA SVE POSLOVNE KORISNIKE

Citroën ë-Berlingo Furgon

Citroën Berlingo Furgon namijenjen je širokom rasponu poslovnih korisnika i pruža prilagođeno rješenje za svakoga s jednostavnim pristupom vozilu. Osmišljen je za sve trgovce, zajednice i male tvrtke koje djeluju u različitim područjima kao što su isporuke, usluge i sl.

Partner za sve profesionalce

Citroën Berlingo Furgon namijenjen je širokom rasponu poslovnih korisnika i pruža prilagođeno rješenje za svakoga s jednostavnim pristupom vozilu. Osmišljen je za sve trgovce, zajednice i male tvrtke koje djeluju u različitim područjima kao što su isporuke, usluge i sl.

POSEBNA PONUDA - CITROËN Ë-BERLINGO FURGON I BERLINGO FURGON

INSPIRIRAN POSLOVNIM KORISNICIMA

Trebate moderno, jako i svestrano poslovno vozilo? Citroën Berlingo Furgon je vozilo za vas. Prilagođava se vašim zahtjevima i dolazi u 2 duljine: standardna veličina M od 4,4 m i produžena XL verzija od 4,75 m. Odaberite ovisno o svom poslovanju i potrebama. Dvije nove verzije, Worker i Driver, sada su također dodane u ponudu.

MODULARNOST

Sposoban za sve

Prijevoz predmeta dužih od 3 metra? Uz Moduwork i to je moguće. Bočno suvozačevo sjedalo može se preklopiti za prijevoz dugih predmeta od 3,09 m u veličini M i 3,44 m u veličini XL. Prijevoz 5 osoba? To je jednostavno s produženom kabinom. Imate tonu robe za prijevoz? To je najveća težina nosivosti koju Citroën Berlingo Furgon može prevesti.

UDOBNOST ZA VOŽNJU I RAD

Prednost je njegova udobna i funkcionalna unutrašnjost. Uživajte u iznimnoj udobnosti vožnje zahvaljujući pažljivo dizajniranoj zvučnoj izolaciji i ovjesu. Također ćete uživati u povišenom položaju za vožnju i vrhunskoj udobnosti sjedala. Kabina također može brzo postati vaš ured. Citroën Berlingo Furgon dizajniran je kako bi svim poslovnim korisnicima ponudio stvarnu praktičnost.

MIR ZA VOLANOM

Tehnologije

Citroën Berlingo Furgon čini vaša putovanja sigurnima s nizom korisnih sustava pomoći u vožnji, uključujući tehnologiju Surround Rear Vision.

CONNECTED SERVICES

255_Security

My Citroën assist

Besplatna i bez ikakve pretplate, ova usluga pruža geolocirani sustav poziva pomoći. Također uključuje MyCitroën, aplikaciju koja vam omogućuje da ostanete povezani sa svojim vozilom Citroën Berlingo Furgon.n.
257_Connect_Nav

My Citroën drive

Uz prepoznavanje glasa upravljajte funkcijama navigacije bez skidanja pogleda s ceste. Također pruža prometne informacije u stvarnom vremenu te lokaciju i cijene benzinskih postaja i parkirališta.
256_Connect_Play

My Citroën play

Zahvaljujući funkciji Mirror Screen, uživajte u kompatibilnim aplikacijama na svom pametnom telefonu izravno na 8" dodirnom zaslonu vašeg vozila.

MOTORI POSLJEDNJE GENERACIJE

Električni ili dizel

Zahvaljujući novom modelu Citroën ë-Berlingo Furgon, imate koristi od 100% učinkovite vožnje koja je istovremeno dinamična i mirna:

  • Snaga motora od 100 kW (136 KS) i okretni moment od 260 Nm
  • Tih način rada motora
  • Odsutnost mjenjača
  • Najveća brzina 130 km/h

Berlingo Furgon dostupan je u 4 dizelske verzije:

  • BlueHDi 75 KS sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem
  • BlueHDi 100 KS sa Stop&Start i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem
  • BlueHDi 130 KS sa Stop&Start i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem
  • BlueHDi 130 KS sa Stop&Start i 8-stupanjskim automatskim mjenjačem.

Potonji dolazi s mjenjačima na upravljaču i pruža pravi užitak vožnje na velikim udaljenostima, ali i tijekom višestrukih dnevnih putovanja.

 

DODATNA OPREMA

Još učinkovitiji furgon

S dodatnim prostorom za pohranu, unutarnjim zaštitama i drugim spojnicama, Citroën Berlingo Furgon može povećati teretni volumen s nizom dodataka prilagođenih stilu i tehnologiji furgona.