Pogledajte sadržaj
CITROËN Ë-SPACETOURER

CITROËN Ë-SPACETOURER

Istražite ë-SpaceTourer, električni modularno vozilo s devet sjedala. Uživajte u udobnosti i povezanosti zbog kojih će svako putovanje biti jedinstveno. 

STVOREN ZA VAS

Ë-Spacetourer

Citroën ë-SpaceTourer ima domet do 330 km. Brzo punjenje (do 80 % za 30 minuta) omogućit će vam da odvedete svoju obitelj ili prijatelje na putovanje bez emisija CO2. 

Tri duljine

Zahvaljujući svojoj modularnoj platformi, Citroën ë-SpaceTourer dolazi u dvije dužine: M (4,95 m) i XL (5,30 m). Sve inačice imaju dovoljno prostora za 9 osoba.

PONUDA CITROËN Ë-SPACETOURER 

VOZILO S KARAKTEROM

Citroën ë-SpaceTourer je prepun karaktera koji će vam olakšati život. Bez obzira radi li se o verziji duljine M ili XL, dizajn se odlikuje fluidnim linijama, bez agresivnosti, ali sa svom pouzdanošću i robusnošću koja odgovara dimenzijama.

IZNIMNO UDOBAN 

Unutrašnjost stvorena za duga putovanja

Unutrašnjost je osmišljena tako da osigura iznimnu udobnost sjedenja. Svako od odvojenih sjedala ima naslon koji se može nagnuti, kao i naslon za glavu i za ruke koji pružaju najveću udobnost. Prilagodite prostor za noge pomicanjem stražnjih sjedala unaprijed ili unatrag. 

ADVANCED COMFORT

13 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

Citroën ë-SpaceTourer opremljen je brojnim sustavima za pomoć u vožnji stvorenima da olakšaju svako putovanje, u gradu ili na otvorenoj cesti.

POVEZAN

255_Security

My Citroën assist

Citroën Connect Box poslat će vam potrebnu pomoć zahvaljujući pozivima u nuždi i pozivima za pomoć koji koriste GPS praćenje.

257_Connect_Nav

My Citroën drive

My Citroën Drive opremljen je povezanim uslugama kao što je TomTom Traffic koje vam pružaju informacije o prometu u stvarnom vremenu.

256_Connect_Play

My Citroën play

Uz Mirror Screen, kompatibilne aplikacije s vašeg pametnog telefona pojavljuju se na 7" sa zaslonom osjetljivim na dodir.

ELEKTRIČNI MOTORI

Električni Citroën ë-SpaceTourer nudi dvije baterije s dva različita dosega:

  • Do 230 km u ciklusu WLTP dostupan na inačicama M i XL s baterijom snage 50 kWh. Punjenje do 80 % kapaciteta za 30 minuta; 
  • Do 330 km u ciklusu WLTP dostupan na inačicama M i XL s baterijom snage 75 kWh. Punjenje do 80 % kapaciteta za 45 minuta.

Baterija dolazi s jamstvom na 8 godina ili 160 000 km za 70 % kapaciteta punjenja.