Pogledajte sadržaj
C3 AIRCROSS

SUV CITROËN C3 AIRCROSS

Vozilo za grad i slobodno vrijeme

SUV Citroën C3 Aircross izražava svoje prepoznatljive značajke kroz potpuno redizajniran i još jači prednji kraj. Od sada nudi još više mogućnosti za personalizaciju, jer nudi nove boje karoserije, 70 kombinacija boja, nove ukrasne dodatke, pakete boja i aluminijske felge. Sada je dostupan sa sjedalima Advanced Comfort koja su predstavljena na modelu SUV C5 Aircross. Nudi novi 9" zaslon osjetljiv na dodir i još uvijek je opremljen sa svih pet tehnologija povezivanja i dvanaest sustava pomoći u vožnji.  

POGLEDAJTE VIDEO MODELA C3 AIRCROSS

UDOBAN I SVESTRAN

SJEDALA ADVANCED COMFORT

Uz ovjes, koji pruža neusporedivu mekoću u vožnji, Citroën SUV C3 Aircross nudi i obilje udobnosti vožnje zahvaljujući novim sjedalima Advanced Comfort. Zahvaljujući gornjem dijelu od gume debljine 15 mm, ugodnija su na dodir. Pružaju tijelu ugodnu potporu, posebno na dužim putovanjima, jer su opremljena dodatnom pjenastom gumom dvostruke gustoće.

MODULARNOST

Citroën SUV C3 Aircross može se pohvaliti neusporedivom udobnošću, dizajniranom za sve putnike. Omogućuje i neusporedivu modularnost sa sjedištem na klupi koja ima dva potpuno odvojena dijela, a suvozačevo sjedalo može se sklopiti, čime se dobije površina od 2,40 metara duga za prijevoz tereta. 

UNUTARNJI PROSTOR

Unutarnji prostor u SUV vozilu Citroën C3 Aircross dizajnirana je imajući na umu sve putnike i prtljažni prostor koji postavlja standard u segmentu.

GRIP CONTROL

Citroën C3 Aircross je vozilo i za prirodu jer sustav Grip Control s funkcijom Hill Assist Descent omogućuje vožnju i na zahtjevnijim cestama.

CITROËN C3 AIRCROSS - POSEBNE PONUDE

PUN SAMOPOUZDANJA

PRILAGODLJIV

Prepoznatljiv prednji dio novog Citroën SUV C3 Aircross potpuno je redizajniran da izgleda snažnije i predstavlja novi svjetlosni potpis marke Citroën. Kromirani logotip proširio se prema LED svjetlima, koja pružaju bolju vidljivost i veću sigurnost. 

POVEĆANA UDOBNOST

Udoban SUV za aktivan život

Citroën C3 Aircross udoban je SUV za aktivan život: zadržava svoju referentnu modularnost, prostranost i osvijetljenost te povećava iskustvo udobnosti zahvaljujući sjedalima Advanced Comfort, koja su predstavljena na modelu SUV C5 Aircross.

CITROËN CARE

12 TEHNOLOGIJA POMOĆI U VOŽNJI

SUV Citroën C3 Aircross nudi 12 tehnologija za unutarnju sigurnost i udobnost, uključujući sustav Grip Control s funkcijom Hill Assist Descentom i prozirni zaslon u boji za podatke u razini očiju, zahvaljujući kojem prikazuju sve korisne informacije u vozačevom vidnom polju.

CONNECTED SERVICES

255_Security

Citroën connect assist

Usluge asistencije i pomoći koje su besplatne i dostupne 24/7.
257_Connect_Nav

Citroën connect nav

Stanje u prometu, vremenski uvjeti,... Citroën Connect Nav pomaže vam da sigurno putujete objedinjavanjem svih navigacijskih usluga.
256_Connect_Play

Citroën connect play

Vozite sigurno uz Mirror Screen. Iskoristite prednosti aplikacija i sadržaja pametnog telefona na tabletu sa zaslonom osjetljivim na dodir.

MOTORI

Za ovaj SUV dostupni su benzinski motori PureTech (110 i 130) i BlueHDi dizelski motori (110). Ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa dostupan je s motorima PureTech 110 S&S i BlueHDi 110 S&S, a automatski mjenjač EAT6 dostupan je za vozila s benzinskim motorom PureTech 130 S&S.