Pogledajte sadržaj
Konfigurator Citroën Berlingo Furgon

Konfigurator - Citroën Berlingo Furgon i ë-Berlingo Furgon

Citroën Berlingo Furgon pruža obrtnicima, trgovcima ili dostavljačima konkretno rješenje za nove izazove mobilnosti u uređenim urbanim sredinama, ali i u ruralnim područjima, omogućavajući putovanje bez presedana.  Dostupan u verziji s termičkim ili električnim motorom. 

Verzije

Nudimo izbor pouzdanih  gospodarskih vozila koja mogu ispuniti vaša očekivanja i potrebe. Da biste to učinili, jednostavno odaberite model Citroën Berlingo Furgon i konfigurirajte vozilo tako da najbolje odgovara vašoj profesionalnoj djelatnosti. Otkrijte Berlingo Furgon u njegovoj klasičnoj verziji ili produženoj koja nudi više prostora.
Dimenzije

Citroën Berlingo Furgon dolazi u nekoliko veličina. Dostupan u standardnoj (veličina M) i dužoj (veličina XL) verziji. Berlingo Furgon nudi dimenzije do 4,7 metara vanjske duljine. Ovaj model ima samo dva sjedala naprijed i više je namijenjen za prijevoz alata i materijala.

Citroën Berlingo Furgon, u verziji s produženom kabinom, ima drugi red s 3 sjedala. Omogućuje vam prijevoz radnog tima, dok prtljažni prostor nudi dovoljno mjesta za pohranu alata i materijala.

Motori

Nakon što ste odabrali verziju vozila, birajte između PureTech benzinskog, BlueHDi dizelskog ili električnog motora. Ovisno o vašim željama, na raspolaganju vam je i ručni ili automatski mjenjač, sa 6 ili 8 brzina ovisno o snazi motora.

Dizajn

Za profesionalce koji traže praktično vozilo za dostavu, utovar i istovar robe, pronaći ćete modele Berlingo Furgon s klizećim stražnjim vratima s otvaranjem 60/40 ili kliznim bočnim vratima s lijeve i/ili desne strane. Osim toga, ako želite dodati sjedalo sprijeda, odabir kabine Extenso® omogućuje vam dodatno sklopivo sjedalo (ako je potrebno).

Dodatna oprema

Kako ne biste zanemarili udobnost u vozilu, Berlingo Furgon nudi praktične opcije za vozača kao što su grijana sjedala ili čak automatski klima uređaj: savršene opcije za prilagođenu unutarnju temperaturu. Kako biste poboljšali udobnost i sigurnost u vožnji, možete odabrati opciju stražnjeg stakla koja će vam omogućiti bolju vidljivost na cesti.