Pogledajte sadržaj
CITROËN Ë-C4

ELEKTRIČNI CITROËN Ë-C4

Električna mobilnost u razredu ë-udobnosti

Novi Citroën ë-C4 utjelovljuje tehnološki naprednu i modernu električnu mobilnost. Izuzetno udobna limuzina s pet vrata i novom dimenzijom udobnosti nudi potpuno novo iskustvo vožnje, bez štetnih emisija uz tihi rad motora.
DOMET DO 350 KM

Baterija novog vozila Citroën ë-C4 nudi domet od 350 kilometara prema WLTP standardu.

Globalno usklađeni postupak ispitivanja putničkih automobila i lakih komercijalnih vozila (WLTP) pruža korisnicima preciznije vrijednosti dosega koje su puno realnije o stvarnoj upotrebi vozila.

 
MOGUĆNOST PUNJENJA ZA 30 MIN.

Ovisno o broju dnevno prijeđenih kilometara i rješenju za punjenje koje imate na raspolaganju izvan kuće, imate nekoliko načina punjenja.

  • Kod kuće će se baterija na punjaču Wall Box snage 7,4 kW potpuno napuniti za oko 7 i pol sati a na punionici Wall Box snage 11 kW za 5 sati (OBC on board charger ugrađeni, pretvarač na vozilu 11 kW - u seriji). Snažnijom Green'up kućnom utičnicom možete dobiti dodatnih 100 kilometara dosega za 4 i pol sata.
  • Na javnoj stanici za punjenje sa super punjačem snage 100 kW, vrijeme punjenja je kraće nego na stanici Wall Box: baterija se puni do 80% u 30 minuta.
 
BEZ BUKE I ŠTETNIH PLINOVA

Novi ë-C4 utjelovljuje tehnološku i modernu električnu mobilnost, ultra udobnu limuzinu za jedinstveno vozačko iskustvo:

  • Tih rad motora
  • Fleksibila i dinamična vožnja
  • Programiranje usluga unutar vozila (temperatura,...) 
 

Ë-C4 DOMET

DOMET DO 350 KM

Novi Citroën ë-C4 nudi tihu i laganu električnu vožnju. 

Opremljen je baterijom kapaciteta 50 kWh koja nudi doseg do 350 km prema WLTP ispitnom postupku.

Jamstvo na bateriju vrijedi 8 godina ili 160.000 kilometara uz napunjenost od 70%.

ČIMBENICI KOJI UTJEČU NA DOMET VOZILA

BRZINA
Pri 130 km/h domet vozila Citroën ë-C4 prepolovljen je u usporedbi s dometom odobrenim prema WLTP-u. 
GRIJANJE I KLIMATIZACIJA
Grijanje ili klimatizacija putničkog prostora utječu na domet vozila. 
NAČIN VOŽNJE
Glatka i uglađena vožnja optimizira vijek trajanja baterije vozila Citroën ë-C4. 
PREVEZENI TERET
Prevezeni teret utječe na potrošnju vozila. 

3 NAČINA VOŽNJE

Postoje 3 načina vožnje:

  • Normal u kojem imate najbolji omjer između dosega i dinamičkih performansi
  • Eco za optimalnu potrošnju energije
  • Sport u kojem je izvedba zasnovana na maksimalnoj snazi i okretnom momentu

Izbornik načina rada nalazi se na konzoli automatskog mjenjača

Ë-C4 PUNJENJE

JEDNOSTAVNOST PUNJENJA

Otvor priključka za punjenje opremljen je svjetlima u boji, uz pomoć kojih možemo vizualno nadzirati postupak punjenja, što također može biti prikazano u aplikaciji My Citroën.

Punjenje je pojednostavljeno i može se postaviti programski ili odgoditi. Postavkama programa možete pristupiti putem dodirnog zaslona u putničkom prostoru ili u aplikaciji My Citroën.

JEDNOSTAVNA I PRAKTIČNA RJEŠENJA ZA PUNJENJE

Ovisno o broju dnevno prijeđenih kilometara i rješenju za punjenje koje imate na raspolaganju izvan kuće, imate nekoliko načina punjenja.

  • Kod kuće će se baterija na punjaču Wall Box snage 7,4 kW potpuno napuniti za oko 7 i pol sati, a na punionici Wall Box snage 11 kW za 5 sati (OBC on board charger ugrađeni, pretvarač na vozilu 11 kW - u seriji). Snažnijom Green'up kućnom utičnicom možete dobiti dodatnih 100 kilometara dosega za 4 i pol sata.
  • Na javnoj stanici za punjenje sa super punjačem snage 100 kW, vrijeme punjenja je kraće nego na stanici Wall Box: baterija se puni do 80% u 30 minuta.

APLIKACIJA MY CITROËN

Upravljajte novim ë-C4 s pametnog telefona pomoću aplikacije My Citroën. Provjerite razinu baterije i trenutni domet vašeg vozila. Zakažite punjenje ili unaprijed postavite razinu temperature u vozilu.