Pogledajte sadržaj
KONFIGURATOR CITROËN C4

Konfigurator - C4 i ë-C4

U potrazi ste za kompaktom robusnog i aerodinamičnog izgleda? Personalizirajte svoj novi Citroën C4 pogonjen termičkim motorom ili posve električnim motorom s pomoću konfiguratora kako biste osmislili vozilo koje vam pristaje i ispunjava vaše želje. Možete konfigurirati sve: od paketa opreme i dizajna do dodataka i motora. 

Verzije

Novi Citroën C4 i novi Citroën ë-C4 nude vam nekoliko paketa opreme. Svaki paket opreme ima vlastiti niz dostupnih motora i dodatne opreme, ali i bogatu serijsku opremu za udobnost i sigurnost bez kompromisa. 

Motori

Novi Citroën C4 nudi vam bogati izbor Euro 6d benzinskog (PureTech 100, ili 130) ili dizelskog ( BlueHDi 130 S&S) motora s ručnim ili automatskim mjenjačem. Motor od 136 KS (100 kW) u novom modelu Citroën ë-C4 nudi vam domet vožnje od 350 km. 

Dizajn

Novi Citroën C4 i novi Citroën ë-C4 dostupni su u Blanc Banquise, Noir Obsidien, Gris Platinium, Bleu Iceland, Gris Acier, Rouge Elixir et Brun Carame boji. Možete personalizirati i kotače izborom jednih od nekoliko vrsta pokrova kotača ili 18-inčnih Aeroblade aluminijskih naplataka, ovisno o inačici. Personalizirajte i uređenje unutrašnjosti s pomoću tkanina crne, sive, place i crvene boje te postignite čist i elegantan dizajn unutrašnjosti.

Dimenzije

Novi Citroën C4, bez obzira na to radi li se o inačici pokretanoj termičkim motorom ili električnoj inačici, nudi obilje prostora u unutrašnjosti za vozača i putnike te mnogo prostora za noge. Tu su i brojni domišljati prostori za odlaganje i izvrsne mogućnosti povezivanja uz niz USB utičnica pa ćete se osjećati kao kod kuće. Vozilo je ipak kompaktno i lako će se snaći u gradskoj vožnji, ali i na otvorenoj cesti. Kad je riječ o teretu, obujam prtljažnika iznosi 380 litara, tu je i podnica u dvije visine i mogućnost preklapanja jednog ili svih triju stražnjih sjedala. 

Dodatna oprema

Serijski novi Citroën C4 i novi Citroën ë-C4 dolaze s brojnim značajkama za sigurnost i udobnost, kao što su paket Safety Pack, pomoć pri kretanju na kosini, sustav za nadzor tlaka u gumama i set za telefoniranje slobodnih ruku. Možete odabrati i dodatne značajke za udobnost i sigurnost, kao što su grijani upravljač i sjedala, stakleni panoramski krov, paket Park Assist 360 itd.