Pogledajte sadržaj
KONFIGURATOR CITROËN JUMPY

Konfigurator - Citroën Jumper Furgon

Tražite novo gospodarsko vozilo za svoje profesionalne potrebe? Otkrijte Citroën Jumper Furgon posebno dizajniran za profesionalce, dostupan u 4 duljine i 3 visine, ovisno o vašem području djelovanja. Konfigurirajte svoje gospodarsko vozilo prilagođeno vašim potrebama: tip motora, dimenzije, dodatna oprema...

Verzije

Citroën Jumper Furgon odlikuje se uzornom konstrukcijom u pogledu omjera korisnog obujma i vanjskih dimenzija te omogućuje mnoštvo prostornih kombinacija kako bi ispunio potrebe vašeg poslovanja. Dostupan u 4 duljine (L1, L2, L3 I L4), 3 visine (H1, H2, H3) i 3 međuosovinska razmaka (3m, 3.45m i 4.04m).

Dimenzije

Svi naši Jumper modeli dostupni su u različitim veličinama ovisno o prevezenom teretu. Pronađite duljine vozila u rasponu od L1H1 do L4H3, što je maksimalna korisna duljina od 4 metra.

Motori

Nudimo najbolje za obavljanje svih vaših zadataka. Otkrijte našu posljednju generaciju BlueHDi dizel motora koji vam omogućuju smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2.

Dizajn

Svi naši modeli Jumper modeli jamče udobnost i sigurnost na. Citroën Jumper Furgon ujedno nudi vrhunsku udobnost koja donosi zadovoljstvo tijela i duha za optimalne radne uvjete.
U kabini visoke klase pronaći ćete svu opremu za obavljanje svojih poslovnih zadataka.

Dodatna oprema

Citroën Jumper Furgon se odlikuje opremom i tehnologijama koje su vrlo korisne i rijetke u toj kategoriji vozila (gospodarska vozila). Pojednostavnit će vam vožnju, primjerice uz komplet za telefoniranje slobodnih ruku, Bluetooth, kameru za vožnju unatrag i sustavom za nadzor brzine na nizbrdici.