Pogledajte sadržaj
CITROËN Ë-JUMPY I JUMPY FURGON

CITROËN Ë-JUMPY I CITROËN JUMPY FURGON

Električan ili dizelski

Upoznajte novi Citroën ë-Jumpy Furgon - 100% električan i Citroën Jumpy Furgon. Nude vam iste značajke u smislu udobnosti, prostrane unutrašnjosti i utovarnog kapaciteta.

VOZILO ZA PROFESIONALCE

Citroën ë-Jumpy 

Citroën ë-Jumpy Furgon savršen je partner koji će ispuniti potrebe za mobilnošću svakog profesionalca u gradu i predgrađu. Nudi vam:

 • Domet do 330 km
 • Brzo punjenje do 80 % za 30 minuta
 • Bez kompromisa kad je riječ o korisnim uslugama i opremi
 • Vožnja u načinu ë-comfort
 • Pristup ë-uslugama koje će vam olakšati svakodnevni život.

Citroën Jumpy

Platforma modela Citroën Jumpy optimizirana je za više praktičnosti, udobnosti i sigurnosti. Uključuje najnoviju generaciju motora i  sustava za pomoć u vožnji, što ga čini savršenim partnerom za svakodnevne heroje. 

Dostupan je u tri duljine, a nudi vam:

 • Do 1400 kg nosivosti
 • Do 6,6 m3 korisnog obujma
 • Do 4 m korisne duljine
 • 1,25 m širine između blatobrana.

 

 

 

 

JUMPY I Ë-JUMPY FURGON

Posebne ponude

DVIJE VERZIJE

Jumpy za svakog profesionalca

Citroën Jumpy partner je profesionalaca, dostupan u dvije verzije prikladne za svaku profesiju: verzija Driver dostupna u veličini M i XL dizajnirana je za duga putovanja, a verzija CityVan u veličini XS (4,60 m) posebno je prilagođena profesionalcima koji uglavnom voze u gradu.

VEĆA MODULARNOST

Moduwork i produljena kabina

Citroën Jumpy Furgon vaš je svakodnevni partner, a opremljen je brojnim značajkama, kao što je rješenje Moduwork koje vam omogućuje da podignete suvozačko sjedalo da biste mogli prevoziti dugačke predmete.  Zahvaljujući verzijama s produljenom kabinom nećete morati birati hoćete li prevoziti putnike ili teret.

UDOBNOST IZ SVAKOG KUTA

Udobnost u vožnji i na poslu

Prednja sjedala modela Citroën Jumpy Furgona ergonomski su dizajnirana te osiguravaju visok položaj vožnje pa ćete imati izvrstan pregled nad cestom. Furgon se odlikuje udobnošću bez premca zahvaljujući uglađenom pogonskom sklopu i izvrsnim amortizerima, Klizna vrata koja se otvaraju bez kontakta olakšat će vam svakodnevicu.  Osim toga, u kabini ćete pronaći i podlogu za pisanje i korisni držač za tablet namijenjen uređajima dimenzija do 11 inča. 

JOŠ VEĆA BEZBRIŽNOST

Korisne tehnologije

Svi sustavi za pomoć u vožnji dostupni za Citroën Jumpy namijenjeni su tome da vam pomognu i da vam svakodnevna poslovna putovanja učine sigurnijima.

CONNECTED SERVICES

Povezane usluge
Citroën Jumpy prepun je korisnih i praktičnih povezanih usluga uz koje ćete uživati na svakom putovanju. Otkrijte sve usluge koje nudi Free2move za optimizaciju vaše vozne flote.

UČINKOVITI MOTORI

Električni motor snage 100 kw

Citroën ë-Jumpy Electric nudi vam:

 • Uglađenu električnu vožnju koja je istodobno dinamična i smirena
 • Motor snage 100 kW (136 KS) i okretni moment od 260 Nm od 0 km/h
 • Tihi motor
 • Nema promjena brzina
 • Na raspolaganju su vam dvije snage baterije: 50 kWh ili 75 kWh

Pet dizelskih motora na izbor

Za Citroën Jumpy na raspolaganju su vam motori snage od 100 do 180 KS, svi opremljeni tehnologijom BlueHDi. Ova generacija dizelskih motora osigurava posebno nisku potrošnju goriva i emisije CO2 u svojoj klasi (BlueHDi 120 S&S 6-stupanjski ručni mjenjač: 5,1 L/100 km i 133 g CO2/km), kao i niske troškove uporabe.  Uz 6-stupanjski ručni mjenjač na izboru su vam izvedbe snage 100, 120 i 150 KS s funkcijom Stop&Start. Dostupan je i s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem (EAT8) na motorima snage 120 i 180 KS s funkcijom Stop&Start.

DODATNA OPREMA

Opremite svoj furgon

Optimizirajte svoj Jumpy Furgon i učinite ga još praktičnijim. Možete odabrati torbu za prtljažnik da biste spriječili kotrljanje alata ili opremiti unutrašnjost furgona držačem tablet ili pametni telefon. Dostupne su i kuke za vuču i krovni nosači.