Pogledajte sadržaj
KONFIGURATOR CITROËN JUMPY

Konfigurator - Citroën Jumpy Furgon i ë-Jumpy Furgon

Tražite novo gospodarsko vozilo? Otkrijte ponudu Citroën Jumpy modela!
Nova generacija Jumpy koristi optimiziranu arhitekturu za još bolju uporabu, udobnost i sigurnost. Objedinjuje najnovije generacije tehnologija za pomoć u vožnji i motore što ga čini najpoželjnijim poslovnim partnerom. Dostupan s benzinskim ili električnim motorom, u 3 dužine i opremljen bočnim vratima s mogućnošću otvaranja bez ruku (u opciji). Naša gospodarska vozila mogu se konfigurirati različitim dizajnom i opremom.

 

Verzije

Citroën Jumpy svojom se učinkovitom konstrukcijom prilagođava svim vašim potrebama za najveću funkcionalnost, praktičnost i ergonomiju. Nudi do 1400 kg korisne nosivosti, 6,6 m3 tovarnog obujma, 4 m korisne duljine i do 2,5 tone mase prikolice. Platforma je modularna zahvaljujući različitim međuosovinskim razmacima (2,92 m i 3,27 m) i različitim stražnjim prevjesima (0,80 m i 1,15 m) koji se mogu kombinirati u tri vanjske duljine. Osim duljina M (4,95 m) i XL (5,30 m) koje su uobičajene na tržištu, taj se furgon nudi i u jedinstvenoj izvedbi od 4,60 m, koja je ujedno kompaktna i praktična. Poput drugih dviju duljina, M i XL, izvedba XS nudi korisnu nosivost do 1400 kg.

Dimenzije

Jednostavnost u svim situacijama! Zahvaljujući ograničenoj visini od 1,89 m na izvedbi M 1.5 BlueHDi 120 S&S BVM6, te od 1,9 na XS i M (1,94 m na izvedbi XL), Citroën JUMPY bez problema ulazi na sva parkirališta kojima je obično teško pristupiti u vozilima tog segmenta.
Više nije potrebno parkirati na cesti i riskirati da dobijete kaznu, već možete ići u podzemnu garažu gdje vam je klijent ostavio slobodno mjesto ili na parkiralište svih trgovačkih centara!

Motori

Citroën Jumpy Furgon dostupan je s dizelskim ili električnim motorom, s ručnim ili automatskim mjenjačem sa 6 ili 8 stupnjeva prijenosa. Dizelski motori BlueHDi dostupni su u cijeloj našoj ponudi furgona Jumpy i omogućuju smanjenu potrošnju goriva i emisiju CO2. Ako vas više zanima ponuda s električnim motorom, nudimo različite vrste baterija s različitim stupnjevima autonomije.

Dizajn

Ovisno o modelu koji ste odabrali, moći ćete birati između sljedećih boja: bijela, siva i crna. Ove prigušene boje idealne su za poslovna (gospodarska) vozila i na njima će se lako istaknuti vaš logotip i kontakt.

Dodatna oprema

Citroën JUMPY pruža opuštenu, laku i sasvim sigurnu vožnju. Osim funkcija koje su korisne u svakodnevici kao što su pristup i pokretanje vozila bez ključa te automatska bočna klizna vrata, Citroën JUMPY nudi vam razne tehnologije koje pojednostavnjuju vožnju kao što su Grip Control i Head-Up zaslon u boji. Funkcija automatskog otvaranja (opcija) omogućuje otvaranje i zatvaranje bočnih vrata bez kontakta i to je istinski jedinstvena mogućnost na tom segmentu. Istim se pokretom pri udaljavanju od vozila vrata zatvaraju i zaključavaju. Tom se funkcijom također pojednostavnjuje utovar i istovar kada imate pune ruke.