Pogledajte sadržaj
C3

CITROËN C3

Gradsko vozilo s karakterom

Citroën C3 s istinskim nadahnutim izgledom izdvaja se iz gomile zahvaljujući karakterističnom i odvažnom dizajnu. Zahvaljujući 97 mogućih kombinacija vanjskog izgleda, C3 dodatno naglašava modernost i atraktivnost svoje ponude.

JER ŽIVOT JE LJEPŠI U BOJAMA

ODVAŽAN

Novi prednji kraj koji krasi Citroën C3 označava potpuni zaokret u pogledu stila game Citroën. Odvažan dizajn prednjeg dijela inspiriran je konceptnim automobilom CXPERIENCE.

97 MOGUĆIH KOMBINACIJA VANJŠTINE

Ako ste izbirljivi po pitanju boja, Citroën C3 je automobil za vas. C3 nudi jedinstven potencijal prilagodbe s izborom od 97 vanjskih kombinacija! Uskladite to s 4 boje krova i 4 color paketa te novim naplatcima i vaš će automobil biti doista jedinstven.

ISTINSKA UDOBNOST

Citroën C3 uvodi sjedala Advanced Comfort, što je isključivo inovacija marke CITROËN. Prostrana sjedala, iznimno vizualno i fizički udobna, imaju podstavljene obloge s grafičkim efektom za dodatnu potporu u lumbalnom dijelu.

CITROËN C3 POSEBNE PONUDE

JEDINSTVEN DIZAJN

NOVA MASKA

Ispod svojih skladnih linija, Citroën C3 je čvrst i dinamičan. Njegov visoki vodoravni poklopac motora, postavljen na kotače širokog promjera, daje mu samouvjeren izgled. Airbump® štiti karoseriju dok naglašava njegov jedinstveni stil.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

 ADVANCED COMFORT SJEDALA

Citroën C3 uvodi sjedala Advanced Comfort, što je isključivo inovacija marke Citroën. Prostrana sjedala, iznimno vizualno i fizički udobna a imaju podstavljene obloge s grafičkim efektom koje daju dobru potporu u lumbalnom dijelu.

12 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

Za poboljšanu sigurnost i udobnost vožnje, Citroën C3 opremljen je intuitivnim tehnologijama. Sadrži nekoliko inovacija u pogledu povezivosti i 12 sustava za pomoć vozaču, vrlo korisnih za svakodnevnu upotrebu.
 

CONNECTED SERVICES

CITROËN CONNECT ASSIST

255_Security
Citroën Asistencija - pozivi i usluge besplatne pomoći dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

CITROËN CONNECT NAV

257_Connect_Nav
Stanje u prometu, vremenski uvjeti Citroën Connect Nav pomaže vam da pametno putujete objedinjavanjem svih vaših navigacijskih usluga.

CITROËN CONNECT PLAY

256_Connect_Play
Vozite sigurno uz Mirror Screen. Pristupite aplikacijama i sadržaju s pametnog telefona na dodirnom zaslonu modela C3.

UČINKOVITI MOTORI

PURETECH

Citroën C3 ima učinkovite, efikasne i štedljive motore najnovije generacije koji su homologirani u skladu sa zahtjevima norme Euro 6. A za još bezbrižniji i opušteniji doživljaj za volanom, C3 dostupan je i uz motor s automatskim mjenjačem EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6)